Tuesday, July 22, 2008

tanssii illalla / dances in the evening
Tykkään katsella ihmisen liikkumista. Ei tarvitse olla tanssia, ihan vaan liikkumista. Jokaisella on niin oma tyyli, tapa, tottumus kehossaan.
Erityisesti rakastan katsella lasten liikkumista. Poika A inspiroitui kauniista musiikista (Jan Garbarek& The Hilliard ensemble: officium) tanssimaan pitkään ja keskittyneesti. Hitaita, syventyneitä liikkeitä. Hyvin puhdasta ja omaansa. Kaunista.

I like to watch people moving. It doesnt have to be dancing, just moving. Everyone has unique style, way, habits of moving.
Boy A inspired to dance to beautiful music (Jan Garbarek & the Hilliard esemble:officium). Oh, so pure, so intense, so deep. Beautiful.

7 comments:

Leena said...

Ihania kuvia! Pidän blogistasi!

heli said...

vau.

violet said...

Jokaisella on tosiaankin oma tyyli liikkua. Myös se, miten "kehtaa" liikkua ja heilua muiden silmien alla vaihtelee kovasti. mun lapsistani toinen on sellainen estoton kaikkialla tanssahtelija, toinen kuin heinäseiväs, joka ei nähtävästi nauti tämän tapaisista huvituksista. Ennen tanssi äidin ja isän kanssa olohuoneessa "lauantai-illan discossa" mutta nyt kiusaantuu. Ehkä se on ikäkin?

Kristina said...

;o) Lovely...my son Calvin loves to dance and puts on little show for me...he's real intense about it...

tiuku said...

Minustakin on hauska seurailla ihmisiä ja heidän liikkumisiaan. Kaikilla on omanlaisensa tyyli se on suorastaan jännittävää. Jännä juttu on myös se kuinka jotkut liikkeet ja tavat voivat periytyä, esim. isällä ja pojalla sama tapa kävellä tms.Äidillä ja tyttärellä sama tapa tanssia, tai esim. sitten vanhemmat ja lapset saattavat rapsuttaa nenäänsä samalla tavalla, hiplata hiuksia jne.
Kivoja kuvia onnistuit näppäämään tanssijasta! Siinä on liikkeen tuntua...

Liivia said...

Täh, ei mun aamuisia löpinöitä täällä ollenkaan. Hyvä, sillä puhuin ihan pehmoisia.

Mutta aina ilahdun tanssivista pojista!

therese said...

i share your interest in watching people, bodies, move. when i went out on the town in my younger days, i used to sit in the corner watching people dance. you can tell a lot about a person from the way they move. (oh, and i have that same garbarek music too!)