Monday, July 07, 2008

tosi paljon huutomerkkejä / rather many exclamationmarks

Anteeksi normaalia löperömät kuvat. Olen niin innoissani pitkälippa-kehittelystä, joka osui tällä kertaa aika lähelle sitä mitä halusinkin, että nappailen kuvia päättelemättömät langanpäät iloisesti hulmuten kesken pakkauskiireidenkin. Emme sentään muuta, vaan olemme S:n kanssa lähdössä Tampereelle huomenna. Kahdestaan! Tyttöjen matka!
Moikkaamme äitiäni, joka on muuten luvannut meille aimo läjän raitalippismateriaalia, ja sitten yökylään Liivialle. Joo! Voiko enää kivempaa olla!
Ja siis, lippa onnistui kivasti noin, vähän jotain menneen maailman tunnelmaa ehkä. Tyttömäinen ja söpö, muttei liian äitelä.
Olen innoissani! Kaikesta! Tuntuu etten ole ollut oikein innostunut kunnolla pitkään aikaan.
Kamalasti huutomerkkejä. Mutta syystäkin!

Sorry about the bad pictures. I´m busyly packing, but wanted to share the news on the hat frontier. This looks the way i wanted this new long peak hat to look like. A little bonnet-y, some old times feeling, cute but not too overly sweet.
And yes, packing, not moving ( huh!), but having a little trip to Tampere with miss S. Just the two of us! Going to meet my mom (who has tons of stripey hat material for us!) and then stay the night over at Liivias! How very cool is that! I´m very happyhappyjouys puhtigirl now!
So many many exclamationmarks. But hey, for a reason!

8 comments:

violet said...

ihan syystä monet huutomerkit!
Hauskaa kun on hauskaa ja lippa vinossa!

Liivia said...

Malli on kaunis!

Ja meillä mieskin jännittää sinun tulemista (pysyy kyllä vierailun alta pois), sillä nyhti jopa nokkoset ruusupensaasta. Mitään sellaista hän ei ole tehnyt ikinä!

Täällä odotetaan oikein kovasti.

Tanja said...

Oih, mikä lippis! Innostuisitko tekemään myös aikuisten koossa, jos tilaisin? Ihanaa lukea innostuksestasi! Kivaa retkeä teille, se kuulostaa ihan mahtavalta! (huutomerkkejä!)

Joola said...

Oi innostus on kyllä tosi hyvä asia. Ihanaa reissua teille! Terveisiä Liivialle, meinasin myös vaistomaisesti sanoa. Huutomerkki!

minja said...

Voi, lätsä on superkiva!

En ihmettele yhtään innostustasi, minäkin loikkisin kattoon :) Mukavaa reissua ja kuvia odotellessa (kummaltakin!)

Vilijonkka said...

Pitkästä aikaa visiitillä, kun on aina vain nettiongelmia. Onpa tapahtunut paljon täällä. Innostuksesi ja hyväntuulisuutesi oikein tarttui ja näin päiväni alkaa hyvin. Kiitos.

Jotenkin ihmettelen (kateellisena) energiaasi tehdä lapsille ja lasten kanssa kaikkea kivaa ja ihanaa. Minne minä olen tarmoni kadottanut, kun lapsiakin on vain kolme. Taitaa olla aika tarkistaa toimintatapoja ja asennetta. Olet kyllä edelleen idolini.

kataliina said...

Blogstani löytyy sinulle tunnustus :)

isoinpapu said...

Kataliina, mistä löydän blogisi?