Friday, August 01, 2008

gandhiAh, iloitsen tästä paidasta! Se on poika A:n oloinen ja hän pitää siitä. Kangas on ihan kangaskaupasta, Nuppulantien Jättirätistä. Ohutta pellavaa. Paita on tehty poika A:n mittojen mukaan (silmäillen vanhoja paitoja siis), ja tämä onkin ehdottomasti paras tapa minulle ommella.
Ompelen parhaillaan toista "OnneliAnnelia" S:lle, eikä homma etene olenkaan niinkuin tahtoisin, koska kaava temppuilee. Minähän en koskaan temppuile. Se on se kaava. Se uhitteli jo ensimmäisen mekon kohdalla, mutta nyt heittäytyi iokein hankalaksi. Taidan viikata koko kaavan takaisin pussiinsa.

This shirt makes me happy! It feels and looks like boy A, and he likes it. Thin linen. The boy is pretty thin also.

9 comments:

Outi said...

Kiitos blogistasi. Pidän siitä kovasti! Ainoa tapa millä minä osaan ommella edes joten kuten, on vanhoista, osiin purkamistani vaatteista mallia ottaen.

Liivia said...

Mun mies haluaisi JUST tommosen! Että on gandhi!

Anonymous said...

Paita on kaunis. Pellava on varmasti parhaimmillaan tuommoisena, kun se saa olla luontonsa mukaisesti ryppyinen.

maijja said...

Komia paita, ja englanninnoksen viimeinen lause (suomennoksesta puuttuva pieni huomautus) toi hymyn huulille!

Solveig said...

Oi, Jättirätti. Se paikka on kaamean näköinen, mutta niin hyvä! Tai siis, vieläkö se on siellä vanhalla huoltamolla?

isoinpapu said...

Kiitos, Outi!

Liivia: Juu, mulle tuli siis sun mies mieleen tuosta paidasta, vaikken ole häntä koskaan oikeasti tavannutkaan!

Killisilmä: Koska pellava on uutena vähän karheaa, me yritimme pehmentää sitä möyhentämällä ja ryttäämällä ja nutuuttamalla. Mutta en ole mikään silittämisen ystävä kyllä muutenkaan:)

Maijja: Heh, joo, joskus väsymys ja kielen taipumattomuus saa aikaan jopa tahallisia hauskuuksia.

Solveig: Ah, joo, varmasti onkin vanha huoltamo! Nyt tajuankin! Sehän on niin kamalan luotaantyöntävä paikka, että ihme että olen koskaan uskatanut sisään. Hyviä kankaita ja aika kelpoisat hinnat.

Joola said...

Lukion psykologian opettaja ei antanut minun katsoa Gandhi elokuvaa muun luokan mukana. Tuli pelaamaan risti nollaa, kun oli väkivaltaisia kohtauksia. En tiedä oliko se hänestä vitsi vai jokin hyväkin metodi. Minusta se oli nöyryyttävää ja hämmentää yhä ja vielä. Olin voinut pahoin ja itkenyt, kun meidät laitettiin katsomaan dokumenttia sarjamurhaajista. Sen jälkeen opettaja piti minua poikkeuksellisen herkkänä tai omituisena, silmätikkuna.

Paita on hieno. Haluaisin tehdä pienellemme yksinkertaisen paitapuseron. Pelkään, että siitä tulee mekko. Tai tuluskukkaro.

Anonymous said...

IHANA paita. Puin pienenä esikoispoikaani tuollaiseen tyyliin... nyt äitiä värisyttää, kun poika haluaa smackdown-kuvilla varustettuja t-paitoja tms. Yhden ostin hänen mielikseen... onneksi käyttää sentään tavallisiakin paitoja... =)

Mutta siis KAUNIS POJAN PAITA!

Nina

Anonymous said...

I love this shirt :)