Thursday, August 14, 2008

jotain sinistä / something blue

Siniraitapaita S:lle. Tehty kahdesta vanhasta ja pienestä. Näyttää hämmentävän siistiltä yllä. Iloinen yllätys. (Kuva on kummallisen värinen. Välillä paistaa, välillä synkeää, en osaa säätää tarpeeksi kameraa.)

Bluestripes for S. The shirt is made of two old, small shirts. Looks nice on her.


Sain suurennettua takkia tarpeeksi. Suurennokset saa helposti purettua pois, jos joskus tarvis. Melkein kuin kaksi yhden hinnalla. Paita ja takki sopivat myös hauskasti yhteen.

I was able to make the jacket large enough for S. It can now easely be shrinked to it´s original, small size. Two in one.

6 comments:

kataliina said...

Tuo takkikangas on aivan ihanaa :)

aino said...

aivan mahtavaa, taitavaa! ihailen suunnattomasti ompeluitasi.
vanhasta saa kaunista uutta, ja tuo takki on huippu!

Anonymous said...

No hienoa että takki mahtuu! Ottaisin mielelläni samanlaisen, kiitos!

Ottaisin myös S:n huoneen. Olen sitä jossain aiemmissakin kuvissa ihaillut. Olisin ollut ikionnellinen pienenä, jos mulla olisi ollut tuommoinen huone.

Kay said...

Ihana takki. Kommentoin vielä edelliseen postaukseesi, että luulen identiteetti"kriisin" johtuvan myös iästäsi(mme). Se kai kuuluu asiaan? Mutta itse koen samalla tavalla syyllisyyttä kurjista mielialoista ja liiasta pohtimisesta - kun kaikki on aivan älyttömän hyvin. Miksi siis pitää kulkea sieltä pohjamutien kautta?

tiuku said...

Oi, olet ihan ompelu idolini. Miten oletkaan noin neuvokas ja osaava?!
Ihailen erityisesti taitoasi taikoa vanhasta uutta,se on nimittäin monin verroin vaikeampaa kuin uudeta kankaasta ompeleminen. Kierrätys ja vanhan hyödyntäminen olisi sellainen juttu johon itse haluaisin oppia. Otatko oppipoikia /tai tässä tapuksessa tyttöjä. Minä olisin meinaan ihan vaikka heti tulossa!

Elisa said...

Kiitos, olet inspiroiva, minäkin tein eilen kahdesta vaatteesta uuden, postaan myöhemmin...