Thursday, August 21, 2008

maailman paras takki / the best jacket in the world

Tässä yhdellä iskulla sekä Matroskinin toivoma jääkaapinovi (hyvin tylsä, pahoittelen), sekä "ole malli omassa kuvassasi"-pläjäys. En selvästikään oikein osaa poseerata, joten saatte manteli-innoittuneen kaksikasvoisen mallin.
Niin joo, mutta huomatkaa takki! Ihana lyhyt jakkuasia, lienee 60-luvun lopulta. Ostin sen uffista kauan sitten, juuri kun olin alkanut tapailla miestäni. Kuvatessani mieleen tulvi se musiikki, jota silloin kuuntelimme, jota mieheni minulle toi. Jimi Hendrix, Jan Garbarek, Steve Reich ja vähän noloina tunnustamme myös Lenny Kravitzin. Siis kaikkea sekaisin.
Tuli mieleen myös David Bowie- levyni (Hunky dory ja Ziggy Stardust), jotka ensimmäinen poikaystäväni varasti. Se sika. Tällä tavoin siis voi erottaa hyvät poikaystävät pahoista.


I´m hitting two flies at one stroke here: a fridgedoor (very boring, sorry) for Matroskin, and a selfportrait/modelling thing that has been going on here lately.
I´m not very fierce, so all you´ll get is a manteli inspired twoface model, but do notice the best jacket in the world. I bought it second hand long ago, when i had just met my husband. The jacket brings back all the music we listened, what my soon to become husband brought me (Jimi Hendrix, Jan Garbarek, Steve Reich, eh and Lenny Kravitz too. All mixed up, ta-dim, like that). And it reminds me of the music my first boyfriend stole from me. The two old David Bowie records. Grrrr. So thats how you can separate the good boyfriends from the bad ones.

10 comments:

violet said...

Ekalla poikaystävälläsi oli ainakin hyvä maku, vaikka käyttäytyikin mauttomasti!
Oletpa sinä kaksinaamainen;-)

Liivia said...

Kaksi kärpästä onnistui hyvin!
Tykkään takista myös, hyvät värit ja taas niin muodikas kuosikin.

Bowien levyn perään olen haikaillut myös. Kukaan ei ole kyllä omaani varastanut, myin kerran rahapulassa divariin. Pentele. Se oli kyllä vinyyli, ei olisi enää millä sitä soittaakaan.

Matroskin said...

Voi ei, miten voi olla ettei Liivialla ole vinyylisointinta!

Liivia said...

Matroskille, ole huoleti, kyllä meillä sellanenkin on, mutta varastossa. Ei mahu minnekään.

maijja said...

Hilpeä! Jotenkin arkinen ja suomalainen kuva. Näytät mun silmin sellaiselta kylään tulleelta naapurinisännältä, joka on jäänyt pirttiin turisemaan ja heittämääb legendaa! Ja tarkoitan sitä pelkästään mitä parhaassa mielessä.

hannna said...

oh, minäkö inspiroinut. huomautan vielä, etten ollut missään haasteessa mukana... en tiedä miksi sitä pitää mainita. mutta nuo ryöstetyt levytpä olen maininnut mantelissa! H.D. on paras. sopii synnytyksen aloitteluun. levyt ja entiseksi muuttunut poikaystävä ovat kyllä ongelma. ongelma, joka voi jopa jatkua vuosia...

Merja said...

Ei tuo nyt niin tylsä ovi. Näkisitpä meidän. Joku on laittanut tähän vuokrakämppään teräksisen näköisen jääkaapin johon ei kuitenkaan mikään tartu.. ikävää!

Sari said...

Mitäs hauskuuksia siellä ovessa on ? Sanamagneetteja ? Taisin saada eilen maailman parhaan takin minäkin, ystävä lahjoitti - täytyypä ottaa kuva ;)

heli said...

ihana analyysi ihmisten hyvyydestä ja pahuudesta!

isoinpapu said...

Violte: nii, harmilista että muuten niin pölöllä kaverilla olikin niin kelpoisa musiikkimaku. Huh, ohi on, onneksi.

Liivia, matroskin: Meidänkin vinyylisoitin on sängyn alla. Välillä kurkaan sinne ja lausun lohdutuksen sanoja.

maijja: kiitos! Sitäpaitsi kuolen nauruun. Erinomaisen mahtava ja ihastuttava analyysi.

hannna: Joo, mä itseasiassa arvelinkin että se kuva oli vaan sattumaa, mutta hauskaa sattumaa. Mä kuuntelin viimeisimmän synnytyksen alkusoittona kyllä Stewie Wonderin inner visions, öh, tai jotain muuta. Ainakin "mary wants to be a super woman". ajattelin että " Seppo Ihme" voisi olla hyvä enne synnytyksen kulkuun.

merja: voi että, teräsovi, johon ei tartu magneetti! Kuulostaa kidutuskeinolta melkein;)

Sari: sanoja joo. Esim seuraava pätkä löytyy :
ravinto
ahdistus ja stressi
todellinen paniikki
minun ei ole pakko laittaa ruokaa
nauran

heli: ihmenainen! Sä et käsittääkseni ehtinyt edes etsiä levysoitinta synnytyssalista;) Onnea!