Thursday, August 07, 2008

tervehtymisloma / health leave

Liisuni, puntukkaiseni, on sairastellut viime aikoina. Olemme käyneet useammalla lääkärillä, paljon kokeita otettu (myös kauhistava verikoe) ja nyt ollaankin jo paranemaan päin. Ei mitään vakavaa, väsyttävää kyllä. Pidämme pienen tervehtymisloman tässä kesäloman viime minuuteilla. Puhallellaan kuplia vaikka.

My Dearest Liisu, my little pumpkin(wonder if this is anything near the finish cuddlenames i use), has been sick lately. We have been to few doctors, tests have been taken (the fearable bloodtest also), and now she is already getting better. Nothing serious, but a little tireing. We will take a little health leave here now, on the very last minutes of our summervacation. Blowing bubbles.

9 comments:

tiuku said...

Tosi kurja jos pieni on ollut paljon kipeänä. Toivottavasti testeistä on apua ja syyt selviävät. Verikokeet kun ovat aikuisillekin aina vähän koettelemus, pienelle varmaan vielä kurjempi.
Ihanaa tervehtymislomaa teidän poppoolle. Kuplat ovat ihania!

Liivia said...

Voi Liisua. Lämpimiä ajatuksia täältä.

Katilein said...

Kiva, että Liisu on kuitenkin paranemaan päin. Saippuakuplat auttavat varmasti. Meidän perheen 7-vuotias toipuu myös hyvin jäätelön avulla. Paranemisterveisiä!

hannna said...

hyviä tervehtymishommia (luin otsikon niin ensin)! tosi kaunis kuva. ja ed. postiin liittyen, mä en varmaan kävisi niin usein, jos puhti olisi PELKKIÄ ompeluksia... ne on aina hienoja ja virkeitä! ja inspiroivia!

ellen said...

Sinulle on blogissani tunnustus:)

Joola said...

Voimaannusta täältäkin toipilaalle ja hänen perheelleen.

nicole said...

I hope she feels better very very soon. Enjoy the last of the summer!

Juddie said...

Beautiful picture! I hope she gets better soon and that you all have a chance to rest as summer draws to a close ...

emma said...

'pumpkin' is what we call our baby (she's nearly 8!), it's horrible when they are unwell, hope she's feeling better now. x