Friday, September 26, 2008

aika graafinen

Ihan aluksi anteeksi kummalliset kuvat. Toimin tänään nopeammin kuin ajatus. Siis ei minun ajatukseni, vaan jonkun nokkelan hahmon ajatus. Kaikkien täytyy nyt vaan uskoa, että oikeasti nuo yöpuvut ovat tosi, tosi hienoja.

Hassun pienen kangaskaupan ( Va-rit oy, yliopistonkadulla Turussa. Myyjätär-omistaja on aulis antamaan alennusta ja muutenkin mainio henkilö.) palakasassa oli halvalla Nanson trikoopala. En oikein tiennyt onko se hirmu hieno vai ihan kamala, joten ostin sitten.
Yöpaitoja, tai yömekkoja niinkuin näitä meillä kutsutaan n 2,5 vuotiaille suvun tytöille. Toinen Liisulle (hän inhoaa mekkoaan sydämensä pohjasta, vaikka se oli oikeasti suunnattoman cool ja söpö hänen yllään) ja toinen sille toiselle 2-vuotiaalle ja hänen melkein vastasyntyneelle siskolleen. Heli, saa arvata...

I found this piece of Nanso jersey from a small, fun, colourful fabricstore sales hamper. I wasn´t sure if the fabric was really awful or really cool ( a good sign, eh) and then bought it ofcourse.
Nightgowns for the 2 year olds in the family. One for my Liisu ( She hates it. It looked absolutely stunnigly cool and cute at her, but you never know what they think of . Sigh.) and one for the cousin and the smaller gown for her tiny, almost newborn sister.

I´m doing everything faster than a thougt today, so, forgive starnge pictures and even stranger english.

3 comments:

Matroskin said...

Nyt Liisukka parempaa asennetta. Yömekkosi on eri hieno.

heli said...

ah um! on se kangas hieno, tulee mieleen tron ja turbulent.

isoinpapu said...

Liisu ei leppynyt yöpuvulle vielä illallakaan. Voi että. Se nimittäin ihka oikeasti näytti ihan super upealta yllään. Hitsi...

Nii just, scifiyöpuku.