Friday, September 19, 2008

laulau

Laulajat jäivät Ranskaan (voiko heitä moittia? Pariisi!) ja nyt Sari kaipaa uutta kuoroa kauppaansa. Kuorolaistehdas olohuoneessa.
The singers wanted to stay in France (can i blame them, Paris!), and now Sari needs a new choir in her shop. A fabric of singers in our livingroom.
Olohuoneessa, joka on siis olohuoneudensa lisäksi myös aikuisten makuuhuone, ompeluhuone ja työpöytähuone, harjoitellaan myös pasuunaläksyjä.
Väsyneisyyteni on saanut aikaan jo vanhan tutun unohtelemisilmiön, tällä kertaa vielä normaaliakin voimakkaampana. Ja kun unohtaa, niin hukkaa. Voisin kirjoittaa todella pitkän listan asioista, jotka ovat kadoksissa, mutta siitäkin puuttuisi osa, koska en muista kaikkea hävittämääni. Miten se liityikään tähän olohuoneeseen? En muista. Ainakin täällä on sotkuista.

The livingroom, wich is also our bedroom, and my (sort of) studyroom. This time, trombone room.
My tiredness leads into forgetting things even more than i normally do. And that leads into loosing, not finding, anything. I could write a loong list of things that i´ve lost, but it woudlnt be complete, since i can´t remember all those missing things. And does that have something to do with our livingroom? It did when i started typing this . At least it´s a bit messy.

12 comments:

UnnAn Unelmia said...

Ihana kuulla, että jossain muuallakin on joskus SOTKUISTA!
Elämäähän se vaan on ja kuuluu jättää jälkensä...

Sari said...

Oui, oui et oui !!! Sanoisin tähän - heillähän on samat otsarypyt kuin minulla. Otan heidät ilomielin vierailulle.

Merruli said...

Hienoa, että kuorolaiset saivat jatkoa, ovat niin sympaattisia. Täällä juuri mietin, että pitäisi varmaan repiä itsensä irti koneelta ja ryhtyä setvimään viikon taakseen jättämää kaaosta - sotkua siis täälläkin.

Anioni said...

Alkoi jotenkin hymyilyttämään tuo kuvauksesi väsymyksestä (sama vika täällä), kirjoitit sen niin hauskasti :)

Matroskin said...

Ai väsymyksestäkö se hukkailu johtuukin eikä siitä, että olen tyhmä...

Inka said...

Minä kanssa olen lyönyt unohtelevaisuuteni höpsöyden lukuun. Jos se johtuu väsymyksestä, tähän tautiin voi siis olla parannus. Siis sitten joskus. Kun lapset ovat kasvaneet :P

Sanna said...

Mukava kuulla että toisillakin, jotka omistavat olohuone-makuuhuone-ompeluhuone-koko kodin toiminta-huone systeemin on paikat väliin sotkussa. Näin myös meillä. :D

hannna said...

klassikkokamaa, tämä posti! mä haluan meille myös torvensoittajia.

Liivia said...

Meidän olohuone on kaikkea mainitsemaasi myös, basuuna vain vaihtuu bassoon ja kitaraan, ja täällä ei nuku kuin vieraat. Meidän olohuone on myös jumppasali, tanssisali, lehtienlukusali (levitettyjä lehtiä joka paikassa), leikkihuone...

Mutta olen iloinen kuoron puolesta! Ollappa yksi heistä! (minkähänlaiseen kotiin pääsivät?)

Tiukunen said...

Nuo kuorolaiset ovat kyllä todella sympaattisia tyyppejä. :)

violet said...

Aikamoinen yleishuone meidänkin olohuone...

Kanerva said...

Meidän olohuone on vanhempien makuuhuone. Lukuhuone ja musiikin kuunteluhuone. Pianon pimputus huone. Leikkihuone. Ruokasali ;) ja kirjastokin. Kodinhoitohuone.