Monday, September 29, 2008

syyspaita / fall shirtOnneksi pudonneet lehdet ovat pääosin kirkasvärisiä. Olisi kammottavan hirveää jos kaikki lehdet putoaisivat ruskeina niinkuin tammen lehdet. Tammen onneksi siinä on hauskoja terhoja, metsän pikkuväen hattuja.
Toinen syksyn hyvä väriasia ovat pihapiirin palanneet punarinnat. Ne hengailevat pihallamme aikaisin keväällä ja syksyllä. Kesällä keikkuvat jossain pesimässä, mutta onneksi palaavat ennen muuttoaan pihallemme palloilemaan punaisissaan.
S:lle syysmaastoon sopiva paita. Samaa kangasta(verhoa) kuin kesäinen yöpaitansa.

Fall shirt in fall colours for S. Sorry, not much english today. Bad hair and language day.

18 comments:

Anonymous said...

Vaan S:llä ei ole huonohiuspäivä - ihana tuulitukka ekassa kuvassa :)

Paita on hirmu nätti!

maijja said...

Taas vaan yks sana: vau!

(ja taas nauratti englanninnos :D)

Liivia said...

Nätti paita! Ja tuo mallikaunottaresi...odotan yhä hänen ikääntymistään:)

Tammenlehti on niin kaunis, mutta on hyvä tosiaan että kaikki ei ole ruskeita.

isoinpapu said...

Killisilmä: S:lle ei ikinä ole huonoa hiuspäivää, niinkuin ei isällänsäkään ja minä huokaillen ihailen ja vähän kadehdin...

maijja: finglish goes turku. yee!

liivia: ehkä sun pitäis odotellessa kuvata lastenvaatteita :)

Merja said...

Ihailin kanssa tyttösi upeata tukkaa. Ja tietysti paitaa!

Meillä on esikoisella myös sellaiset kutrit että huokailututtaa vaan kun sitä harjailee. Voi että. Miksi mulle ei annettu??

Matroskin said...

Minäkin haluan tuommoisen. En osaa nähdä vanhoja kankaita samoin kuin sinä. Taas meni liikaa rahnaa Eurokankaaseen. Kadehdin.

Sari said...

Huippusievä !
Mä olen varmaan joku erikoistapaus - olen tukkaani aina tyytyväinen, lapset eivät, haluaisivat vissiin välillä, että mulla olisi pitkä prinsessantukka...

aino said...

lehdet oi lehdet..ja paita. ihastuttavaa!

minja said...

Minäkin sanon vau! Sanon triplavau, koska farkkuhame on myös ihana ja tyttö lehtien keskellä!

Anonymous said...

Ihana paita:)! Ja muutkin ompeluksesi - niin hienoja näin ompelua osaamattoman silmin. Kade olen.

Ja kun Liivialle ei voi laittaa anonyyminä kommenttia korteista, niin mahtavia nekin. Voisikohan niitä tilata jotenkin, kun en mitenkään saa auki hänen sähköpostiosoitettaan sen profiilin kautta? Minulla aukeaa vain sähköpostiohjelma, jota en käytä... Minulle voisi laittaa gmailiin sähköpostia osoitteeseen taru(piste)henriksson ja loppu mikä nyt yleensä tuossa spostissa on...

Ja jos mahdollista, voitko poistaa tämän kommentin, jos vain sitä ennen voisit lähettää Liivialle spostiosoitteeni tilausta varten:)? Kiitos miljoonasti!!!

Helinä said...

Syksyiset värit niin lehdissä kuin paidassa. :)

Inka said...

Mahtavia kuvia, vaatteita, tunnelmia!
Mua jo vallan alkaa pelottamaan se hetki kun tämä syksyinen loisto loppuu. Kuulemma ruska tulee myöhemmin saaristoon (tänne sisäsaaristoonkin) ja taitaa se vähän pidemmällä mantereen puolella tosiaan olla. Ehkä sillä voittaa täällä päivän, parikin lisää?

Katilein said...

En ole hetkeen ehtinyt piipahtaa (pikkumies täytti tänään kolme viikkoa).. olet saanut taas kaikkea kivaa aikaan. Ylimmän kuvan paidan ja lehtien värit ovat hienon yhteensopivat.

isoinpapu said...

hei taru!

Laitoin viestisi eteenpäin. Toivottavasti ehdit vielä korttikaupalle!

Anonymous said...

Kiitos paljon Isoin papu:)!!!

Ja Puhti, voisitko poistaa tuon edellisen anonymousin viestin, joka oli siis minulta....

新年快樂 said...

牙醫,植牙,矯正,矯正牙齒,皮膚科,痘痘,中醫,飛梭雷射,毛孔粗大,醫學美容,痘痘,seo,關鍵字行銷,自然排序,網路行銷,自然排序,關鍵字行銷seo,部落格行銷,網路行銷,seo,關鍵字行銷,自然排序,部落格行銷,網路行銷,牛舌餅婚紗台中婚紗,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭

新年快樂 said...

腳臭,腳臭,高雄婚紗,街舞,小產,雞精,性感,辣妹,雷射溶脂,雙下巴,抽脂,瘦小腹,微晶瓷,電波拉皮,淨膚雷射,清潔公司,居家清潔,牙周病,牙齒矯正,植牙,牙周病,矯正,植牙

Anonymous said...

ModeschmuckEngel die Online-Schatztruhe, voller schmuck thomas sabo detailverliebter „LiebenSachen“ Neben unseren stärksten Marken PILGRIM, thomas sabo shop KONPLOTT, Desigual und NOA NOA gibt`s bei uns noch viel thomas sabo schmuck zu entdecken!Alles was das Frauenherz begehrt. thomas sabo schmuck günstig Hipp,romantisch und verspielt, edel oder glamourös, sabo charm Mode,Schmuck,Taschen,Gürtel und tolle Geschenkideen thomas sabo engelsflügel für Frauen. Immer auf der Suche nach neuen Trends, verwöhnen wir unsere Kunden mit liebevoll ausgesuchten Kleinigkeiten mit thomas sabo schmuck günstig dem gewissen haben Faktor der jedes Frauherz ein klein angebote thomas sabo wenig höher schlagen lässt. Ein Besuch bei angebote thomas sabo armbänder www.liebesache-modeschmuck.de lohnt sich jederzeit. Ganz neu eingetroffen sind die neuen Schmuck Kollektionen Herbst 2010 anhänger kette von Konplott. Miranda Konstandinidou hat sich mal wieder selbst übertroffen. Schauen Sie vorbei und gönnen Sie sich mal wieder was.