Friday, October 03, 2008

hetkinen / just a small moment

Tässä on viime aikoina ollut vähän tietokoneongelmia, jotka ovat juuri nyt äityneet siinä määrin, etten oikein pääse omalle koneelleni. Talossa on muutama hahmo, jotka osaavat säätää toosaa, joten kyllä tämä tästä. Mutta plää plää, ihan tylsää. Puuhailen tuttuun tapaan kuitenkin.
Jos ehtii tulla ikävä, niin voitte keksiä kommenttilaatikkoon minulle mielikuvituspuuhia. " Isoinpapu pesee vessan ja saunan, huokaa syvään ja päättää muuttaa saunan varastoksi". Tai " Puhtipapunen lukee koko päivän hyvää kirjaa. Lapset syövät lounaaksi ja päivälliseksi viiliä".
Tai sitten ehdinkin takaisin ihan hujauksessa.

Ai juu, sähköpostikiinkin vastailen hitaasti.


Problems with computer. I'm slow with e-mail also. Coming back maybe sooner than i think. Or then not.
In case you miss me too much, write imaginary puhtithings at my comments. Like:"She read a really good book all day and the kids ate(happyly) just viili(sour joghurt) all day too". Sounds good actually.

9 comments:

Pamela in Vt said...

Today she made paper dolls out of lovely thick aquarelle paper and watercolored beautiful clothes and scenes for them while her children baked raspberry tarts and decorated the house in red (for Michaelmas which was really Monday but we just celebrated it today).

heli said...

isoinpapu on myös kerännyt käpyjä ja järjestänyt niitä koko-, väri- ja kauneusjärjestykseen.

(she also collected cones and organised them in size, colour and beauty. isn't she productive, pamela!)

Sari said...

Isoinpapu väsää sadoittain kuorolaisia Pariisinresitaalia varten. Sillä aikaa lapset laittavat paikat mullinmallin ja jälkien siivoamiseen menee noin viikon verran aikaa.

Liivia said...

Mulle kävi just noin menneellä viikolla kuin Sari kuvaili. Lapsi oli elänyt viikon omaa elämäänsä, ja niitä jälkiä korjaillaan vielä kauan.

Tulkoon vempeleesi äkkiä kuntoon, eihän tällaistä kestä.

violet said...

Niin kato tässon nyt kyseessä muidenkin mielenterveys kuin vain sinun!
Että konetta kuntoon> Sano niille hahmoille että on kiirellistä.

Kay said...

Epäilenpä, että Papu on jo hermoromahduksen partaalla nettivieroitusoireiden kanssa. ;-). Sen kunniaksi hän on kirjannut loputkin joululahjaideat ylös ja kutonut, virkannut ja ommellut kaikki lahjat valmiiksi. Sillä välin lapset ovat hemmotelleet äitiä olemalla tappelematta ja sotkematta sekä tekemällä hyvää ruokaa koko perheelle.
Paluutasi odotelessa...

heli said...

luulenpa, että puhtipapunen on intoutunut lukemaan ääneen nauhalle, kun se on nyt niin muodikasta. luettava teos on niin hyvä (ja paksu), että isoinpapu lukee sitä edelleen (nauhalle).

isoinpapu said...

Pamela:
I definately will make paperdolls! Raspberry tarts sounds absolutely wonderful also.Ah!

Heli: Haa! Olenkin lukenut nauhalle, ja melkein jäin koukkuun. Bachelard sai kyytiä:" Mutta miten kotityön voi nähdä luovana toimintana?" Lataan tonne kunhan saan oman koneen käyttöön.

Kävyt. Kyllä. Aion.

Sari:
Juu kohta tulossa. Ihan just. Kamala lauma kuorolaisia. Ihan villejä!

Kay: Oh, mikä ihastuttava unelma, mut unelma se vaan, kas totta ei puoltakaan, la lalaaa...
(vieroitusoireita kyllä ihan napakasti. huh)

UnnAn Unelmia said...

Tule jo pian ja tuo monta sivullista tuliaisia!