Friday, October 24, 2008

Olen murehtinut asioita, en edes omiani, vaan kivojen läheisten ihmisten epäreiluja vastoinkäymisiä. Ja kun mieltä tarpeeksi painaa, en pysty olemaan paikoillani vaan puurran kaikkea mekaanista ja tylsää. Siivoan, korjaan, käyn läpi kaapit, pienennän vaatteita hämärässä, haravoin huoltomiehen jo lehtipuhaltamat(murrr!) lehdet, pesen kamalasti pyykkiä, toistenkin pyykkiä, lisää omaa pyykkiä(jota en edes tiennyt olevan olemassa) ja ramppaan edes takaisin kiukkuisena kun en kuitenkaan kykene parantamaan maailmaa, ja juuri nyt parantamisen varaa olisi. Hah, ja nythän luulisi olevan helppoa valita kunnallisvaaliehdokas. No ei ole.
Yritin maalata lisää paperinukkeja. Eivät nekään varsinaisesti paranna maailmaa, mutta tuli vähän leppeämpi olo.
Sain lahjaksi ihanan kirjan. Keizaburo Tejima: "L´automne de l´ours brun." Tein uuden sukkahukan, johon parittomat sukat pääsevät odottamaan kadonnutta pariaan. Siivousvimmassani olen löytänyt jo yli 30 kadonnutta paria. Ennätys.

Shortly in english. I have been worrying about someone i like (someones), and been restlessly cleaning, fixing, raking, mecanicly making boring householdthings to ease my worrying. I have a strong urge to make this world better. Wich is a rather big task.
Painted some new paperdolls. Made me feel a bit lighter, even the world stayed the same.
Made a new sock wolf (sukka=sock hukka=wolf(old word for it) or loss, sockloss?) to gather all the sad and pairless socks around here. Found over thirty pairs while cleaning lately. New record.
Oh, and got the most wonderful book as a gift. Keizaburo Tejima: "L´automne de l´ours brun".

7 comments:

Sari said...

Minulla on hiukan samanlaiset murheenparannuskeinot : työtä, työtä. No, kyllä se siitä. Täällä sentään netti pelaa taas ...

himalainen said...

Ihan sama juttu, pitää selvittää kotona kaikkia nurkkia ja kasoja ja kaapinpohjia. Ja pestä pyykkikori tyhjäksi. Jos se sitten helpottais. Tuo sukkahukka on hyvä idea ja upean näköinen.

tiuku said...

voi oi...
Olette aika ladyja kun saatte murheet noin hyvin hyödynnettyä, johonkin oikeasti tarpeelliseen ja rakentavaan, siivous ompelu tms.
Minulla on vain saamaton olo. Hurjan aikaan saamaton. Päätin että ryhdistäydyn ensi viikolla heti maanantaina...

Leena said...

Pitkästä aikaa täällä kurkkimassa kivoja juttujasi.
Sukkahukkaa tarvittaisi täällä myös, hieno!

Iiris said...

Kiva idea tuo sukkahukka!

Katilein said...

Mahtava idea tuo sukkahukka. Minä puunaan yleensä vain vihaisena tai silloin harvoin kun on ylienerginen olo.

Elisa said...

Ihana sukkahukka. Minä kerään meidän parittomia pärekoriin.