Saturday, November 22, 2008

Jäniksen jälkiä lumessa. Ja aamulla näimme punatulkun! En edes muista milloin viimeksi olen nähnyt punatulkun. Sukat tulevat lahjaksi poika A:lle, joka luulee niiden tulevan neiti S:lle. Nokkela sukansovittaja narraa.
Olen innostunut kaikesta. Ihan totta. Yritin kirjoittaa listan, mutta siitä tuli liian pitkä.
Turun seutulaiset: tiesittekö että Tuorlassa on nykyään planetaario! Kääk!
Ja hei, mitä nokkelia ja mahtavia joululahjaideoita/toiveita teillä on? Voisin inspiroitua ideoistanne keksimään parhaat lahjat täksi vuodeksi.
Innosts! Innosts! Innosts!

Rabbit tracks on snow. Socks for boy A. Colourful vest coming slowly along. Exitement in the air. I tried to make a list of everything i like, but it was too long. Really!
Christmas! Gifts! Tell me your best gift ideas! I want to get inspired.
I like everything today!

15 comments:

Liivia said...

En voi sanoa, että innostuksesi tarttuisi, sillä mulla on ollut koko ajan viime aikoina Suuri Innostus päällä.
Se on tämä marraskuu, innostun aina marraskuisin. Pelottaa oikein nuo seuraavat kuukaudet, kuinka vaikuttavat innostukseeni. Yleensä latistavasti.

Olipa hyvä kuulla että punatulkkuja vielä on, olen oikeasti luullut, että ovat kuolleet sukupuuttoon.

Mun joululahjatoiveista tuskin inspiroituu, mutta haluan ne julistaa; Amerikkalainen elegia toivottu mieheltä ja itseltäni itselle täydellistä neuletta, jota alan väsäilemään tässä tuota pikaa. Lapsi toivoo vain vankeinkuljetusautoa (lego)ja karkkikonetta (?), joten ei mitään innostavaa siitäkään.
Siskolleni väsään luksuskädenlämmittimet kiitokseksi nettisivujeni teosta.
Muille pukkaa sukkaa.
Olipa tylsät.

Elisa said...

Minäkin kerään haasteella jouluideoita, sinäkin sait haasteen: http://elisanoo.blogspot.com/2008/11/uusi-jouluhaaste.html . Mun paras lahjaidea on tehdä karkkipapereista pussukoita, tehtailen niitä perheelleni. Myös valokuvia jaan kummeille ja isovanhemmille, vähän niinkuin scrapbook-sivuja, mutta tulostettuna, joten "monistus" on helppoa kun on saanut kuvat kerran valittua ja käsiteltyä. Itselleni ostan harrastuskirjan tai pari ja kirjoja lapsetkin multa saa.

violet said...

Sinä osaat lentää! Hyvänen aika.
Olen itse innostus-tilassa aika syvällä juuri nyt. Oikeastaan painan aivan ylikierroksilla - mutta siitä on näyttänyt jo olevan monenlaista hyötyä. Pitäisi vaan tajuta lopettaa ajoissa ettei kuulu naks. (kamelin selkä katkesi -ääni).

Ai vinkkejä?
no sellaisia "kuponkeja" joita annetaan läheisille ja joissa luvataan ummet ja lammet (tällä kupongilla kanssani elokuviin helmikuussa, tällä lapulla selkähierontaa, tällä lapsenhoitoapua kus tarvit jne.

Liivia said...

Viitaten Violetin kuponkiehdotukseen, niin ajatushan on loistava, mutta käytännössä tuppaavat jäädä käyttämättä. Ainakaan minä en ole ikinä antanut kuponkiani vastaan palvelua, kun sitä ei ole kysytty, ja kun olen muistuttanut, tulee aina tekosyitä. Ja niin ovat sitten painuneet unholaan.
Mutta ehkä kaikki eivät toimi näin. Tuollaiset kupongit ovat niin herttaisia.

Miten olis kivasti kuvitettu Puhti-kokkikirja? 10 parasta reseptiä tai jotain siihen malliin.

Unohdin aivan, että itse tehtailemani matkaoppaat ovat olleet suosittu lahja. Liivian matkaoppaan kanssa ovat ainakin Pariisissa seikkailleet monetkin.
No joo.-

SCAREDY-CAT said...

Ihanaa, sellainen innostuneisuus on ihan mahtava tunne! Minä teetän isille kalenterin ottamistani valokuvista(saattaa kuulostaa tylsältä, mutta on parhaita ideoitani ikinä, kun sille on niin hankala keksiä mitään), ja mahdollisesti teetän myös kortteja kuvistani, jotka yritän pakata nätisti kuorten kanssa vanhemmille lahjaksi.

isoinpapu said...

Joo, kokkikirja olisikin kiva, en vain ole ihan varma noista resepteistä. Tarvitsisin sellaisen lahjaksi itse:)

Sitten kun me joskus mennään Pariisiin, niin tilaan matkaan yhden "Liivian Pariisin". Ehdottomasti.

Kupongit. Joo. Olen joskus tehnyt sellaisia monivalintakuponkeja, joista saaja on saanut itse valita mieleisensä ompeluksen/palveluksen. Taidan olla jollekin velkaa punaiset villasukat. hitsi...

Kuvia on toivottu. Niistä olisi kiva tehdä jotain. Varmaan omat lapsosetkin ilahtuisi omista kesäseikkailuistaan "kuvateoksena".

Ja mä olen myös miettinyt kalenteria äidilleni. Kun ei se varsinaisesti halua mitään, on sellainen yksinkertaisuuden ystävä.

Tällä on kaikkea kivaa. Kiitos.Puhkun intoa.

Kanerva said...

Minä olen miettinyt pojalle aakkos-julistetta. Itse tehtyä tietty. Neuleviittaa.

Sari said...

Kun nyt kysyt ( yleensä en toivo mitään) : Minulla olisi itsekirjoitettu kokkikirja, siihen tarvittaisiin kuvat. Liivian Pariisinoppaan ottaisin myös mielelläni ;)
Muuten kaikki lahjaidikset, mitä onnistun keksimään menevät tuonne kauppaan - eli kassia, pussia, nukkea ja kangassydäntä ...

Juddie said...

Hi! Thank you for sharing all your beautiful photos.
I recently found a sweet little gift idea that I think I'll use this Christmas..... I plan to fill these little pinatas with tiny chocolates and attach them to my gifts:

http://www.notmartha.org/tomake/tinypinata/

fiuletti said...

MIKÄ saa teidät innostumaan marraskuussa? Tarkoitan oikeasti, mikä silloin voi innostaa? Tai mikä asia teitä ylipäänsä ja yleensä inspiroi? Onko se joku kaunis ympäristö tai kaunis asia, tai joku muu? Itselläni kaikki olemassa oleva energia on jo pitkään valunut läpi sormien hukkaan. Ideoita tulee kauheasti, mutta ne eivät koskaan pääse toteuttaisasteelle, väsyn aina ennen. Tämä onkin sitten oikeastaan isompi ongelma ja asian muuttaminen on haaste, mutta toivoa on.

isoinpapu said...

Niin, aika mystiseltä tuntuu mun innostusaallot.
Olen kyllä ollut huomaavinani yhteyden kuukautiskierron ja innostuspiikkien kanssa. Kerran kuussa en vaan jaksa mitään, ja kaksi viikkoa ennen sitä olen aika nuutunut/hermostunut/hajamielinen myös.

Nyt kyllä vaikuttaa lumi ihan kamalasti jaksamiseen. Ja ehkä se että olen ollut jo yli kaksi viikkoa sokerittomalla ruokavaliolla.
Mutta lumi. Se kaikkein eniten.

violet said...

VAstaan Fiulettin kysymykseen omalta osaltani että uskon oman syys-innostukseni olevan osaltaan ainakin sitä, että kaikki ympärillä (no, luonto ainakin) kuin "katoaa" harmauteen ja pimeyteen ja tulee taas tilaa keskittymiselle. Ikään kuin työrauha, jota ei kesällä oikein ole. Monestakaan syystä. Kun pitää olla ulkona kun on niin kaunista ja matkaillaan ja tavataan ihmisiä ja luonto väreineen vie jotenkin kauhean paljon "tilaa"...

Tuo on mulla yksi syy siihen että saan kovasti ideoita ja aikaankin asioita loka-marraskuussa.

Toinen on tahdonvoima. teen vastaiskun väsymykselle, harmaudelle ja sille ettei "kukaan jaksa mitään" - ja jaksan tahdonvoimalla. Ideat ruokkivat toisiaan, se on niinkin.
Kirjat, elokuvat, tv, lehdet, ihmiset, kadulla käveleminen...mistä vaan voi tulla idea.

Melissa said...

arghh!
i wish i could read those gift ideas above. i think i need to learn finnish more urgently than norwegian.

your happiness is infectious! x

Anonymous said...

牙醫,植牙,矯正,矯正牙齒,皮膚科,痘痘,中醫,飛梭雷射,毛孔粗大,醫學美容,痘痘,seo,關鍵字行銷,自然排序,網路行銷,自然排序,關鍵字行銷seo,部落格行銷,網路行銷,seo,關鍵字行銷,自然排序,部落格行銷,網路行銷,牛舌餅婚紗台中婚紗,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭

Anonymous said...

高雄婚紗,街舞,小產,雞精,性感,辣妹,雷射溶脂,雙下巴,抽脂,瘦小腹,微晶瓷,電波拉皮,淨膚雷射,清潔公司,居家清潔,牙周病,牙齒矯正,植牙,牙周病,矯正,植牙