Saturday, November 01, 2008

vanhalinna, lieto
Liedon vanhalinna, kuin valtava kivenjärkäle keskellä peltoa. Ei siis enää mitään linnoitusta tai edes selkeää rauniota paikalla. Vaikka alhaalla oli aivan tyven, lensi leija ihan tyydyttävästi murikan laella. En uskaltanut ottaa kunnon maisemakuvaa, koska olen niin korkeanpaikankammoinen.
Tällaisessa vanhassa kulttuurimaisemasa kulkiessaan tulee kerrankin ihan hyvä mieli ihmisen aikaansaannoksista. Onhan tuolla siis taisteltu ja verta vuodatettu, mikä tietty on aika kalseaa, mutta paikka ei ole kuitenkaan ihmisen toimesta pilalla. Kiva huomata että voi olla näinkin päin.Vanhalinna (old castle) in Lieto. Very near. There´s no old castle or even visible ruins, just like a gigantic rock on the field. It was very still down, but up on the rock our kite flew quite nicely. I have a fear of hights, so no pics of panoramic views from the top.
There has been people around in there for thousands of years, and even there has been bloody battles and such, i feel very comfortible there. The place has not been ruined/damaged by people. Nice to notice.