Monday, November 24, 2008

Yöllä tuiskusi. Lunta tuli jotakuinkin vaakasuoraan. Johtuikohan siitä, mutta auto hajosi, joten inssi siirtyy vähän. Toivon että pääsen pian eroon siitä, syteen tai saveen. Saisin kuitenkin taas energiani omaan käyttöön enkä hermoilukäyttöön. Ihokin kukkii stressifinnejä. Näytän hassulta.
Mutta ulkona on vieläkin ihanan valkoista. Lumi, olet paras.
Sammakkojen madonna, Neiti S täyttää tällä viikolla 8 vuotta. Pieni kisuvauva, Liisu 3 vuotta. Lahjapaja on täynnä ideoita, totetutus vielä uupuu.
Nämä Liivian ideasta poikineet kuvat tulevat kyllä S:lle. Hänen rakkain sammakkonsa, Samma, potretin pieni avaimenperäpehmo, katosi mystisesti täällä kotona pari kuukautta sitten. Toivomme muotokuvan auttavan etsinnöissä.

Snowstrom yesterday. Ah, snow you are the best!
We have two birthday girls here this week. The frog maiden, miss S turns 8. The cat baby, Liisu turns 3. Gift shop is full of ideas, wish to complete them.
Pictures for S. Portrait of her dearest frog. It has been missing now for couple of months (here at home, i wonder if Liisu ate it), and i hope the pictures will help to find this precious Samma the frog.
Mii nou spiik english tudei. Sori.

11 comments:

heli said...

sammakkomadonna on mahtava.

koko yön oli hätkähdyttävän valoisaa lumen ansiosta. pysyispä se vielä vähän aikaa.

Liivia said...

Onpa kivat lahjat! En muista että noin hyvää ideaa minulta olisi tullut, mutta kiitos kuitenkin.
Neiti S on tyrmäävän söpö kuvassa.

Anonymous said...

oho! ikuisella matkatoverillani einolla on sama samakko, tosin pelkkä pää ilman bodia. se liittyi seurueeseemme minskissä toissavuonna ja nyt sitä vaivaa kaihi. sekin on ollut niin rakas ja kaikessa mukana, että silmistä on himmenny kaikki musta. MAHDOLLISESTI! olisiko samma lähtenyt sukuloimaan tänne stadiin tai lähtenyt kaihipään kanssa muuten jonnekin..
miettii titityy tuiskussa

isoinpapu said...

Liivia: Olet ottanut potretteja nukeista ja nalleista tyttösen huoneeseen. Ajattelin sitten kuvata Samman ja olikin hyvä että tuli ikuistettua.

TUo sammakkojen madonna on ihan S:n oma juttu.

Titityy: Jaahas! Sielläkös se Samma onkin! Ollaan vähän epäilty että Samma on lomalla jossain, mutta sukuloimassa, tietty.
Hauskaa.

Rosmariini said...

Täälläkin nautitaan lumesta. Kaivoin heti esiin kaikki pulkat, liukurit ja lumilapiot. Nykyään ei uskalla pelleillä lumen kanssa - siitä kun ei tiedä koskaan milloin se häviää.
Minä muuten inspiroiduin kanssa niistä Liivian kuvista ja aion ottaa potretit rakkaimmista unikavereista Uninalle Annista, Päivi-pupusta (poika) sekä Maria-enkelistä.
Niin, että tätä kautta kiitos Liivialle meiltäkin.

Anonymous said...

IHANA ylin kuva!!!

Nina

hannna said...

onnea synttäritytöille!

meidän pihalla on 8 punatulkkua, 4 pariskuntaa siis.
oletko lukenut Hannan lintupäiväkirjaa?

Anonymous said...

viimeksi Samman ollessa kadoksissa se löytyi patterin takaa tai sohvan alta tai telkkarin takaa. (en nyt muista, mutta näistä paikoista kannattaisi kyllä hakea)
mitäs se pikku Liisu toivoisi hyvältä ystävlältä lahjaksi? (koska tämä ystävä mitä ilmeisimmin haluaisi muistaa tätä söpöä tyttöstä)
ja onnea tytär S:lle myös. suuri ikä!

Anonymous said...

oh my how i have missed your blog. happy birthday to both girlies. hope you find the frog. that always happens at our house...plush toys disappearing mysteriously andthen suddenly reappearing months later covered with dust bunnies.

Matroskin said...

Sulla on ihanat tyttelit!

Anonymous said...

牙醫,植牙,矯正,矯正牙齒,皮膚科,痘痘,中醫,飛梭雷射,毛孔粗大,醫學美容,痘痘,seo,關鍵字行銷,自然排序,網路行銷,自然排序,關鍵字行銷seo,部落格行銷,網路行銷,seo,關鍵字行銷,自然排序,部落格行銷,網路行銷,牛舌餅婚紗台中婚紗,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,街舞,小產,雞精,性感,辣妹,雷射溶脂,雙下巴,抽脂,瘦小腹,微晶瓷,電波拉皮,淨膚雷射,清潔公司,居家清潔,牙周病,牙齒矯正,植牙,牙周病,矯正,植牙