Tuesday, December 02, 2008

himmeli4 euroa. Kirppikseltä. Tunnen itseni äärettömän onnekkaaksi. Kävellessäni kotiin reissultani himmeliä sirosti kannattelen tuli hyvin kuninkaallinen olo. Himmeli kädessä läpi loskaisen kaupungin.

4 euros at the thriftstore. I consider myself extremely lucky. I walked thru the dark, muddy town with a himmeli in my hand. It made me feel very nobel, royal, queen.

18 comments:

hannna said...

no voihan himpura.
4 euroa! pitäisi laittaa linkki tänne, niin näkisivät miltä se himmeli oikeesti näyttää. tai näitkö mun pikkuyritelmiä? onnea!
mulla sattuu silmiin kun on niin hämärää koko ajan, tuntuu vaan niin kuin silmät ei oikein aukeaisi tai näkisi kunnolla. lumi takas ja heti.

maijja said...

LÖYTÖ ! ! !


!

isoinpapu said...

Joo, mä huomasin kyllä ne himmelinalut. Lapsihimmelit.
Oon joskus kokeillut, mutta en millään kykene luomaan niistä kokonaista himmeliä. Ja mulla oli kurjia, huonoja olkia.

Olisi kyllä ihanaa tehdä itse.

Meillä on kattolamppu rikki olohuoneessa. Täällä on naurettavan pimeää. Hoh hoh hoo.

Liivia said...

Löytö tosiaan!
Voin kuvitella miltä on tuntunut taivaltaa himmeli kädessä.

heli said...

vaikuttavia kuvia.

himalainen said...

Noissa himmeleissä on jotain! Ne on kauniita, hiljaisia koristeita. En tykännyt himmeleistä parikymppisenä, en kyllä muistakaan olkikoristeista, mutta nyt..nyt ne ovat jotenkin rauhallisen kauniita. Mikä salaisuus niissä piilee?

Kaunis malli tässä, voi kun olisi kärsivällisyyttä opetella.

violet said...

...ja kaikki tollotti tietty, eiks nii?
Kuninkaallisuus kunniaan, yhtä kaikki;-)
Olen tehnyt himmelinalkuja n. 10 vuotta sitten. Tein monta niitä pieniä, mutta sitten tuli tenkkapoo. Olin ilman apua kotona Ranskassa, eka lapsi myllersi mahassa ja himmeli jotenkin....jäi.

Anonymous said...

Kaunis himmeli totta tosiaan ja kaunis, persoonallinen blogi!
Voin kuvitella olon, mikä tulee himmelin kantamisesta kaupungin läpi. Kesällä ostin viinipuun, ja kannoin sitä olallani puolikypsät tertut heiluen. Tunsin itseni suorastaan runsauden ruhtinattareksi! Himmelin kantaminen on paljon herkempää.

Matroskin said...

Äitini teki lapsuudessani tosi monimutkaisia himmeleitä. Ja serkku tekee suuria olkipukkeja. En tajua, miten jotkut osaa. Hieno löytö.

aino said...

himmeli on yksi kauneimmista joulukoristeista mitä tiedän. hieno löytö!

Ilona said...

Hieno!

Voin kuvitella matkasi kotiin himmeli kädessä. Tahdon myös löytää himmelin ja kokea yhtä kuninkaallisen matkan!

tiuku said...

Himmelit ovat mahtavia! Tykkään toosi kovasti.
Onnenpekka olet, tosi löytö!

Isäni on tehnyt (ja edelleen?!) toisinaan tekee himmeleitä. Olkia vain on kuulemma hankala saada, ja niiden laatu on usein kuulemma huono.Pitäisi ilmeisesti itse suoriutua pellolle keräämään, ja sitten käsitellä, josta lopuksi jouluksi himmeliä kattoon.

leena said...

Ihana...
tänään juuri mietin, että jospa saisin himmelin. Tiedän, että en saisi itse tehtyä. Tai ehkä ihan pienen.

Tanja said...

Hauska ajatus himmelikävelystä!

Minä sain himmelistä tarpeekseni, kun meillä himmeli roikkui ympärivuotisesti monen monta vuotta sängyn päällä. Se oli siinä siksi, että alkuun rakastin sitä ja sen hidasta liikettä, toisekseen siksi, ettei meillä ollut mitään säilytyspaikkaa sille, josta sen olisi voinut ottaa vain jouluksi esille. Nyt en kestä yhtään himmeliä enää, kun tillotin sitä noin viisi vuotta joka ilta.

Merja said...

Hiano!

Melissa said...

beautiful!

Sari said...

Ihana. Olin minäkin ihan tohkeissani olkikransseista ja -pukeista, jotka sain männä viikolla. Himmelintekijältä ne sain - olisi tainnut vaan himmeli hajota postipaketissa.

Anonymous said...

ModeschmuckEngel die Online-Schatztruhe, voller schmuck thomas sabo detailverliebter „LiebenSachen“ Neben unseren stärksten Marken PILGRIM, thomas sabo shop KONPLOTT, Desigual und NOA NOA gibt`s bei uns noch viel thomas sabo schmuck zu entdecken!Alles was das Frauenherz begehrt. thomas sabo schmuck günstig Hipp,romantisch und verspielt, edel oder glamourös, sabo charm Mode,Schmuck,Taschen,Gürtel und tolle Geschenkideen thomas sabo engelsflügel für Frauen. Immer auf der Suche nach neuen Trends, verwöhnen wir unsere Kunden mit liebevoll ausgesuchten Kleinigkeiten mit thomas sabo schmuck günstig dem gewissen haben Faktor der jedes Frauherz ein klein angebote thomas sabo wenig höher schlagen lässt. Ein Besuch bei angebote thomas sabo armbänder www.liebesache-modeschmuck.de lohnt sich jederzeit. Ganz neu eingetroffen sind die neuen Schmuck Kollektionen Herbst 2010 anhänger kette von Konplott. Miranda Konstandinidou hat sich mal wieder selbst übertroffen. Schauen Sie vorbei und gönnen Sie sich mal wieder was.