Sunday, December 28, 2008

täydellinen lahja / the perfect present


Sain kuin sainkin säästetyksi tämän kissa-asun joululahjaksi. Onneksi niin, tyttönen oli tosi sairas juuri aattona, mutta lahja jaksoi ilahduttaa silti. Täydellinen lahja! Liisu pitää sitä yllään sisällä ja ulkona. Näin osuvaa lahjaa en ole varmaan koskaan aikaisemmin antanut. Ihan ihmettelen itsekin.

Koko perhe sitten sairasti vatsataudin joulupyhinä. Oli hyvin rauhallista. Ainakin oksentelupuuskien välillä. Ei uskallettu pöpöjen pelossaja väsyneinä laittaa ruokaa, tilattiin pitsaa.
Vähän harmittaa kyllä tämmöinen perinne: olimme näes kipeinä viime joulunakin. Ei tavata koskaan niitä kivoja sukulaisia joita täällä parveilee jouluntienoilla.
Onhan se rauhallisuuskin tietty kivaa. Lapset lepäilevät voipuneina sohvilla tv:n rauhoittavassa valossa. Oma tunnelmansa siinäkin. (Huomatkaa kuinka yritän sinnikkäästi nähdä asioiden valoisan puolen. Sinnits sinnits.)

I´m trying very hard to see the happy side of the familyepidemic (the jolly one, the stomachflu, whole family,yes) this christmas. You know, the silent, almost paralysed silentness that fills the room when recovering children are wacthing tv/lying in front of tv. We had very peaceful holidays.
But, one thing that makes me super happy, is that i gave this cat outfit to Liisu as christmas present, not on her birthday. She was so sick, and this gift was just the best and most fitting present ever. She loved it even beeing so sick she hardly could say: meeow.
She is wearing it all the time. In and out.

11 comments:

Peanut said...

Ikävä kuulla, että olette olleet kipeänä. Tosi kurjaa. Tuo sinnits sinnits on kuitenkin mahtava asenne, sillä se arki rullaa eteenpäin.

Aivan lumoava pikkukisu!

jonna said...

Voi teitä, tosi kurja kuulla :( Ihanaa, että jaksat etsimällä etsiä niitä valoisia puolia.

Tuo kisu-asu on aivan ihana. Ja ihanammaksi sen tekee vielä se, että käyttäjänsä sitä täydellä sydämellä arvostaa!

violet said...

Olet mun idoli!
Noin sitä pitää..sinnits sinnits.
Ja tuollainen kissapukukin...oih!

Katilein said...

Suloinen asu!

Harmi sentään, että olitte kipeänä, mutta ihana olet, kun jaksat katsoa asioista valoisan puolen! Minä pyrin samaan!

Liivia said...

Voi harmin harmi.
Toivottavasti uutena vuotena voitte sitten ottaa kaiken takaisin.

Ilona said...

Olet ihmeellisen valoisa persoona, kun kaikessa näet hyvät puolet. Ihanaa!

Kissapuku on tosi hauska.

isoinpapu said...

Kivoja olette, kuulkaas!


Kissapuku tuo niin paljon iloa kantajalleen että alan pohtia pitäisikö kaikille tehdä joku eläinasu. Voisi mennä sikailuksi. heh. (vähän kuluneet vitsit, mutta vitsailenpa kuitenkin)

Solveig said...

Kunnon jouluperinteisiinhän kuuluu se, että perhe on kipeänä. Terveisiä vesirokkolasta. Sinnits! Sehän voisikin olla perheenäitien uusi tervehdys. (Ajattele nyt tuota "tervehdys"-sanaakin vielä)

Hieno kissapuku!

Matroskin said...

Tuhma pöpö! Ainakin oli lapsille ikimuistoinen joulu. "Äiti, muistatsä sen joulun kun me vaan yrjöttiin ja syötiin pitsaa..."

Joola said...

Sankari. Ehkä yhden perhanankin voi sanoa, jos koko perhe on yhtä aikaa vatsataudissa. Metin käytännönseikkojakin. Pöntöt loppuu kesken... Vaikka toki tuo valoisten puolien näkeminen onkin mainiota. Ja ihana on kissa! Minäkin pohdin syksyllä poikien lepakkoasuista innostuneena josko meille aikuisillekin, ainkin minullekin... Joulupukki toi palan säkkikangasta, sellaista perinteistä peikkopukua suunnitteilla. Vaikka yhden sortin peikolta lötköasuissani näytän jo nytkin:).
Tsemppiä!

technology said...

chloe purse
chloe paddington handbag
chloe uk
dior
christian dior