Monday, December 01, 2008

vähän väsynyt / a bit tired

Hän tykkää kissastaan. Päivänsankari sai kisun kanssa yhteensopivan mekon samasta joustofroteesta. Näyttivät söpöiltä molemmat. Kuvasta ei näe mekon isoja, puolipyöreitä taskuja, mutta siellä ne ovat. Pehmarinkantotaskut.

Oli hauska mutta väsyttävä viikonloppu. Molemmat sankarit juhlivat antaumuksella, saivat ihania lahjoja, seikkailivat Turun kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneessa ja toinen jopa sairasti jotain silmäongelmaa.

Olen aika väsynyt kyllä. Lumi suli kokonaan, ulkona on aivan käsittämättömän pimeää. Nyt vähän hengittelen ennenkuin villiinnyn joulusta.

She likes the cat. Phew! (isnt that the kind of sigh that describes relief?).
The two birthday weekend was fun but also tireing. I´m a bit worn out. All the snow has melted, it´s unbelievable dark. I need to take some deep breaths before getting in the christmas mood.

7 comments:

Liivia said...

Aivan ihastuttava kuva, ja yhtä ihastuttava Liisu!

Onnittelut molemmille sankareille. Olen pahoillani,että tälläiset kemut on multa jäänyt tyystin noteeraamatta, siis jollakin konkreettisella.

Matroskin said...

Ihana takatukka!

Merja said...

Suloisia molemmat.

Nauroin myös noille verikokeille. Meillä esikoinen inhoaa rokotteita, ehkä tuollainen olisi hyvää psyykkausta?

Rosmariini said...

Liisukin näyttää vähän väsyneeltä. Mutta hyvin sievältä.

Joy said...

Ihana kisu!
Osaisitko neuvoa mistä saisi edullisesti joustofroteeta? Kaarinan jättirätti?

Inka said...

Ihana kuva! Ja myöhästyneet onnittelut sankareille :)

isoinpapu said...

Joy: Löysin joustofroteen ihan eurokankaan palalaarista. Niillä on sitä pakassakin. En päässyt jättirätiin, mutta jos siellä on, niin varmaan edullisempaa kuin eurokankaassa. Hauskaa että joustofroteeta on taas liikkeellä. Tykkään.