Wednesday, January 21, 2009

huippukissa / top cat

Huippukissa sairastaa, eikä hän nuku. Olen ihan kamalan väsynyt. Flunssassa itsekin.

The topcat, huippukissa, is having a flu and does not sleep. I´m terribly tired. I´m having the same flu too.
Mutta onneksi tänään ei tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Ei kirjastonkirjoja kärvistelemässä viimeistä päiväänsä, ei pankkiasioita, ei kauppareissua, ei mitään mitä en voisi laistaa tekemästä, tehdä sinnepäin, käyttää aidan matalinta kohtaa tai delegoida teineille. Näitä päiviä ei osu usein kohdalle. Tunnen oloni kunigattareksi.
Olimme kyllä valmistautuneet soittotuntia varten pasuunarepulla. Poika A:n rikkinäinen reppu koki puhtimaisen muodonmuutoksen. Tuo torvi on oikeasti koteloineen todella painava, eikä se tenoritorvi ole ainakaan kevyempi. Kannan ne molemmat aina tunnille, koska lapset eivät mitenkään kykene raahaamaan niitä. Huh huh.
Nyt selkärepussa on ihana pehmuste, torvi kulkee ketterästi. Lapset kantoivat torvea innolla koko illan, mutta vaikuttaa siltä että olkain osuu poika A:lla pahasti johonkin suuriin verisuoniin ja jätkä alkaa kalveta pelottavasti hetken torvea kannettuaan. Mutta me tytöt porskutamme iloisesti torvi selässä. Nyt vielä keksitään S:n torvelle joku kantomeininki.
Täytyy myöntää kyllä etten ole koskaan ollut yhtä iloinen kuultuani kenenkään sirkkelöineen sormeensa kuin eilen illalla, soitto-open kertoessa miksi tunti onkin peruttu. Tragedia aiheutti odottamattoman vapaapäivän täsmälleen oikeana päivänä.

Fortunately, i have an unexpected day off today. There is simply nothing i´d have to do today. Nothing. We dont even have to use that fancy trombone carrier, made of a broken back bag, since the teacher is on a sick leave this week. I didnt know i´d be able to be happy about hearing a true story about a trombonist, finger, circular saw and stiches.

12 comments:

violet said...

Tuommosta se on kun meidänkin huippukissat sairastaa:meno senkun jatkuu.
Sirkkeleistä on paljon iloa!

heli said...

ai kauhia, sormella sirkkeliin tapahtuu varmaan jokaisessa suomalaisessa sketsishowssa. kovasti hihityttää.

näyttää ihan siltä kuin pasuunankantoreppu olis tehty jostain lasten selkärepusta. paljastathan, miten se on oikeasti tehty? näyttää oivalliselta.

kipeänä ei pitäisi joutua tekemään yhtään mitään, jos ei tahdo. parantukaa pian!

isoinpapu said...

Heli: Pasuunankantoreppu on A:n vanhasta repusta ja parista kassinhihnasta tehty. Leikkelin osiksi koko repun, halki poikki pinoon. En edes muista miten, koska se oli monikmutkaista ja olin vissiin jo vähän kipeä.
Mä luulen että kuvaa klikkaamalla siitä saa parhaan käsityksen.

Reppujen selkäosissa on mahtavat pehmusteet , mutta ne olikin jotenkin väärinpäin. Palapeli.

Olen kyllä (salaisesti) kamalan ylpeä tuosta kantomeiningistä. se onnistui yli odotusten. Toimii.

Sirkkelit soikoon!

echo said...

Miekin raahaan soittotunnille sellaista lapsen kokoista soitinta ja sekin riemu vain kasvaa kasvamistaan: kun lapsi kasvaa, soitin vaihdetaan isompaan...

Merja said...

Meidän nuorimmainen on kanssa tuollainen sairastaja. Ei nuku yöllä kipeänä ja mellastaa sitten vielä päivätkin. Meno ei hidastu ikinä.

Onneksi (iso KOP KOP) meillä ollaan nyt just terveitä.

Ja onneks teillä saadaan hidastella kotona..

Liivia said...

Miksi teitä on taas tömäytetty taudeilla. Väärin. Teillä on jo ollut tarpeeksi. Voisin ottaa osan tännekin. Yksi flunssapäivä tässä olisi suorastaan ihana.

Meillä sairaat makaa melkein koomassa. Täytyy käydä ihan liki kuulostelemassa., että vieläkö henki pihisee. Ei puhettakaan, että oltaisiin kissoina.

Tervehtykäätte!

Anonymous said...

loistavaa innovatiivisuutta! toivottavasti tulette pian terveiksi! (meilläkin viime viikolla oli kauhistus-kuume ja nyt jatkuu räkätautina)

isoinpapu said...

Liivia: nii, se onkin ärsyttävää että lapsi ei nuku öisin, mutta ei kuitenkaan pode päivisin mitenkään erityisesti. On vaan vähän kiukkuinen ja räkäinen. Olen aivan raato itse.

Matroskin said...

Ihana kissimirri. Olette varmaan lukeneet parhaan lastenkirjan nimeltä Maalarikissat? Eikö videohuumaus toimi?

Peanut said...

Olen aina kadehtinut niitä, joiden lapset hiipuvat kipeinä. Meillä kun meno jatkuu ja ideat huononevat. Voimia!

Juddie said...

Oh no! I hope you both feel better soon.

intelligence said...

rabbit6542
rock6523
new8754
tin3458
tool325