Thursday, January 15, 2009

kissan uudet vaatteet / the cats new outfit

Liisu-kisu on aika kranttu vaatetuksensa suhteen. Hän ei tykkää vaatteista. Jos paita on hiukkaakin pitempää mallia, kysyy hän epäilevästi: " Onks tää MEKKO?" Ja mekkojahan ei suvaita.
Postinkantaja kisu suostui pukeutumaan tähän joustofroteesta ommeltuun housu-paita yhdistelmään, koska se samaa materiaalia kuin hänen kisupehmarinsa ja koska sen tunikamaisessa paidassa on taskut.
On ihan etunsa siinä että käyttää kierrätys-ja lahjoituskankaita. Tulee käytettyä värejä, joita ei muuten valitsisi. Tämä näyttää itseasiassa aika kivalta. Harmi etteivät lahkeensuun valkoiset resorit näy kuvassa. Oikein pirteä postikissan asu.

Liisu the cat is very picky about her clothing. Her choice would definately be none at all. She likes this new pant-shirt thing because it´s made of the same kind of material as her softie cat, and it has got pockets. She was a little suspicious about the tunicky feel of the shirt. " Is this a DRESS?" I was able to convince her that no way, there´s is not a dress even in sight here, so the postcat Liisu is happy. Me too.
Too bad the nice white trimming/thing/jersey in the pantlegs are hiding in her boots. Looks nice and fresh.

10 comments:

Peanut said...

Olen huomannut ihan saman hommelin kankaiden kanssa. Välillä tekee ihan hyvää ravisutella pinttyneitä mielivärejään. Toi on muuten kiva väri ja malli on kivasti kantajansa oloinen.

Vilijonkka said...

Voi mikä suloisuus! Ja noi pienet ihmiset kun niilläkin on niin mahdottoman tarkka näkemys tyylistään. Ei voi kun hymyillä, itkeäkään ei aina jaksa. Meillä keskimmäisellä on niin että pukeutuu keskimäärin 3kk yhteen ja samaan asuun, kunnes on reikäinen ja ihan rönttö ja sitten vaihtaa toiseen asuun. Aika hankalaa noin pesuja ajatellen. Vähän nyt meni asian sivusta...

Siis ihana asu ja kantajansa, piti sanoman.

jonna said...

Meillä isommalle sopii kanssa tuollainen sähäkkä pinkki, eikä se suinkaan ole oma lempparini. Mutta olen huomannut, että se on aika raikas ja kiva väri, meillä sitä näkee usein vihreään yhdistettynä, jos äiti saa valita:)

Ihana tuo epäileväisyys mekkoutta kohtaan! Meillä menee pienemmällä just toisinpäin: saan suostuteltua housut jalkaan, jos paitaa voi kutsua "mekkopaidaksi", eli helman tulee olla hiukan tavallista pidempi ja leveämpi. Yleensä kelpaa kuitenkin vain mekko tai hame, joka mieluiten siis pyörii. Eikä siinä mitään, tykkään niistä itsekin, eikä noiden kaapista kovin montaa housuparia löydykään (ellei käsittämättömän käteviä kalsari-trikoita oteta huoioon!). Uskomatonta tuo pienten ihmisten tarkkuus vaatteiden suhteen!

Matroskin said...

Onko tuo se minulta saatu kangas? Taisi olla "hullun sedän kangaskaupasta". Ihana puku.

isoinpapu said...

Peanut: No ihan totta. Mulla on joku kauna kaikkea vaaleanpunaista/pinkkiä kohtaan. Siedätyshoitoa:)

Vilijonkka:
Ah, heh, hui. Täytyy myöntää että tunnistan keskimmäisestäsi vähän itseäni.

Jonna: Meillä isosisko S on se mekkotyttö. Hän pitää yllään ihan kaikkea mitä ompleen ja mitä erikoisempi, sitä ihanampi. Yksi ruskeahko paita sai kerran epäilevän vastaanoton.

Matroskin: Nimenomaan, joo, sulta saatu. Kiitos vielä kerran. Pala on ollut kärsivällisesti odottamassa kaapissa, vihdoin pääsi käyttöön. Toimii oikein hyvin.

Rosmariini said...

Ihana neiti ja ihanat kisuvaatteet. Eikö ole mukavaa, kun on pieniä jalkoja auttamassa postinhaussa yms? Meillä meni siivous tänään vinhaan vauhtiin, kun poikani tuli imurin perässä mopilla. Innoittajana toimi lupaus, että mennään ulos HETI kun on siivottu ;-).
Tervetuloa takaisin reissusta lista-asioiden luota!

Rosmariini said...

siis minä käytin sitä imuria ja poika noppasi (kuten sitä meillä kutsutaan) perässä. Ääh, tunnen itseni sekavaksi tänään...

Anonymous said...

happy post, very cute!

Welcome to Funny Video Today said...

Funny Aircraft ,Funny Animals Video,Funny Babies ,
Funny Cars ,Funny Cartoon ,Crazy Movies ,Funny Friends ,
Funny Sports ,Funny Wedding Parties ,
funny pictures,funny jokes,free videos,free movies.free music,
free download,music video,comedy,stupid

Watch Now Video Free

jacker said...

chloe bags
chloe handbag
chloe handbags
chloe paddington bags
chloe paddington bag