Tuesday, February 10, 2009

kukka ja kuningas / the flower and the kingKukka ja kuningas koulun naamiaisiin.
Kukan terälehdet ovat huopunutta villapaitaa, jonka alle on ommeltu käsin rautalankaa muotoa antamaan. Seppele rautalankaa, huopaisia kukkia ja lehtiä. Kuningas pysyy yllä olkaimilla, jotka asennettiin kuvan ottamisen jälkeen. Kävelevän mainostaulun tyyliin.

A Flower and a king for the school costume party.
The flower petals are felt with metal wire sewed underneath to give shape. The head wreath is also wire and felt.
The king got "suspenders", like a walking ad. Or like the playcard soldiers in "Alice in wonderland".

12 comments:

Peanut said...

No, onpas todella upeat naamiaisasut. Sulla on kyllä mahtava mielikuvitus. Taitaa olla koko perheellä :)

piiri pieni pyörii said...

Oot kyllä aikaansaapa ihminen!

isoinpapu said...

Juu, kukkaisasu on ihan S:n oma suunnitelma, ja pelikortti-idea taisi alunperin tulla mieheltä. Minä vaan toteutin nämä mainiot ideat.

Mielikuvitus on mainio juttu, sillä paikkaa puuttuvaa älykkyyttä aika kivasti(en nyt tarkoita puolisoani tai neiti S:ää), ja suurperheessä muutenkin helpottaa arkea.

violet said...

Mulle meinas tulla eilen paniikki kun koulusta tuli lappu että tänään saavat mennä naamiaisasuissa. Ennen kuin ehdin edes ajatella, epäluova mieheni oli mennyt ostamaan pienemmälle pojalle piraattipuvun. (joka oli kyllä kovin mieluinen)

Rosmariini said...

Ihanat asut! Olet taas ollut kekseliäällä päällä (taidat olla aina). Hienoa!

Matroskin said...

Ihanat puvut. Onnekkaat lapsukaiset. Harrastavatko muuten teinisi käsitöitä?

isoinpapu said...

Rosmariini:
En saa sähköpostia kulkemaan sulle. Laita mulle pieni viesti niin kokeillaan toimiiko yhteys,jos mulla on vaikka väärä osoite.

Matroskin: Joo, itseasiassa kyllä ne harrastaa, mikä onkin ihanaa.
Kukin tyylillään, mutta oikeastaan kaikilla on joku käsityöinnostus.
Onkin hauska huomata miten erilailla sitä voi tehdä asioita, kehittyä. Yksi puuhaa pikkutarkasti ja on jotenkin luonnostaan siisti, toinen roiskii iloisesti menemään ja nauttii yhtä suurieleisesti kuin sitten hermostuukin. Ja kaikkea siltä väliltä.
Iloitsen kovasti että nekin joille näpertely ei ole näennäisesti yhtä luontaista tai helppoa kuin jollekin toiselle, saavat siitä iloa kun voi omaan tahtiinsa tehdä asioita. Ei ole yhtä oikeaa tyyliä.

skymring said...

I'm gonna tell you something funny. It has happened a couple of times when i click on images on finnish blogs, that my computer asks me to log on to the family security mode with my passport, because of 'sexual content'. I realised quickly that it only happens when the image is named something with 'kukka', and that it happens because 'kukk' or 'kuk' in norwegian (my language) means 'cock'. Well, now I just learned that it means 'flower' in finnish - and you just learned some foul mouthed norwegian :)

heli said...

nerokas toi kunu.

hannna said...

super!

(aika hauska tuo sexual content -juttu)

isoinpapu said...

skymring:
Wow. So now i know to be careful when ever going to norwegian gardens :)

Mua naurattaa.

Riina said...

Ihana kukkanen! Itse muistan kun tehtiin johonkin naamiaisiin wunderbaum-asut hieman samalla tekniikalla, kun teit kunkun... Noista puvuista on varmasti teillä iloa myöhemminkin :)