Thursday, February 12, 2009

Olen tehnyt liikaa asioita tänään. Silkkaa tyhmyyttäni. Olen vähän väsynyt. Kuva ei liity mitenkään tähän. Se on vain söpö ja iloinen rauhallisella tavalla.
Myöskin siinä näkyy että sittenkin järjestelin aikoinaan (en sentään tänään!) olohuonetta. Mainitsin joskus. Käytännössä siirsin melkein vain tuon kirjahyllyn tuohon vastakkaiselta seinältä. Parempi näin, vaikkeivät huoneen ongelmat mihinkään väistyneetkään.

Eilispäivän auringossa väreilevät leukalaput. Menossa ystävälleni jolla on vaikea ihottuma, kuolaava vauva ja liian vähän kuolalappuja. Tuo yhtälö tarkoittaa käsinpesua kiireiseen leukalapun tarpeeseen, ihottuman pahetessa jatkuvasta läträämisestä. Nyt lappuja on yhteensä toivottavasti yli päivän tarpeen ja illalla märät pääsevät muun pyykin sekaan koneeseen.

Näiden tekeminen oli kivaa ja lempeää tekemistä. Sellaista lisää. Ei hätiköintiä.
Joskus vaan joutuu asioiden pyöritykseen. Toivottavasti ei kuitenkaan enää huomenna.

Tired. Done too many things. Foolish.
The picture of playing flower has nothing to do with doing too much things etc. It is just cute and calmly jouyous.
The white things on the notehanger (what is that in english?) are bibs i made for my friends baby. Beautifly shining in yesterdays sun.
Tomorrow i will make just things like that. Need some calm and peace and slow.

8 comments:

Katilein said...

Kuva on todella hieno, siinä on kaikki niin oikein. Musiikki oikein kuuluu kuvasta ja takana oleva sympaattinen nojatuoli kuuntelee tyttöä.

Pamela in Vt said...

Notehanger in English = Music stand

A lovely picture! I imagine the sound is impressive!

Solen said...

Joskus tosiaan kuin ihmeen kaupalla sattuu tekemään liikaa asioita, joista uupuu. Mutta itselleni tulee ainakin hyvä mieli siitä, että olenpa saanut tänään paljon aikaiseksi. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin tehdä paljonkin enemmän kuin mitä nyt teen. Mutta olen miettinyt sen niin, että niinä päivinä kun olen ollut oikein ahkera, olen tehnyt juttuja ikäänkuin varastoon ja nyt voin sitten ottaa vähän rennommin :)

Ihana kuva tottatosiaan ja mukava tunnelma teidän olohuoneessa. Enkä huomannut yhtäkään ongelmaa :)

Allu said...

Ihana kuva. Mulla oli lapsena sellainen soittopeli, jossa enkelit soitti puhallinsoittimia ja kuva muistuttaa just sellaista enkeliä.

violet said...

Toivottavasti asiat eivät pyöritä sinua enää tänään vaan päinvastoin.

Liivia said...

Hellyyttävä tuo leukalappujuttu. Teitpä kiltin teon.

Tiedän miltä tuntuu olla asioiden pyörityksessä. Ei kivaa.

Anonymous said...

"Notehanger" is fabulous; I love it!

SCAREDY-CAT said...

Minun piti jo aiemmin kommentoida, että tuo ylin kuva, missä kukkanen soittaa, on niin ilahduttava tunnelmaltaan! Ja teidän kotinne näyttää viihtyisältä.