Monday, March 09, 2009

juhlintaa / celebration

Koristeita, talviriippumatto,
useita kakkuja, useita leipureita,
useita päivänsankareita, juhlittavia vuosia yhteensä 97. Nuorin sankari vietti vasta ensimmäisiä päiviään.
Mitä vielä? Juhlamekko, joka ei valmistunut ajoissa, ja kokoviikon mittainen erittäin huono hiuspäivä. Hiukset hoidettiin piiloon pipolla. (Vanha t-paita, leikataan kaksi puolipyöreää piponmallista kappaletta, ommellaan yhteen, tehdään pienistä ympyröistä koriste. Käy nopeammin kuin tukan taltutus.) Juhlinta hoidettiin mallikkaasti juhlimalla. Oli hauskaa. Olen sopivasti vähän väsynyt. Hyvän juhlinnan merkki. Lisätietoja täällä.

Decorations, winterhammock, many cakes, many bakers, many birthdaypersons, together 97 years to celebrate, a dress that i didnt make in time, a week long bad hair day, a hat that saved the hair and the week, celebrational tiredness, happy good busy week.

13 comments:

Polly said...

Your dress is lovely. And the hat looks great, maybe I should get one for my bad hair days. x

Helinä said...

Tuo kakku on SYÖTÄVÄN ihana!

minja said...

Onnea kaikille sankareille!

Rakastuin tuohon pipoon! Ja miten iisi tehdä :)

Kakku...ISO NAM ja LURPSIS! :p

heli said...

hieno hame!

vaskisoittimet kyllä kruunasivat juhlinnon.

Liivia said...

Hillitöntä kaikki! Ja juuri katsellin äidin lehdestä oregameilla koristeltua joulukuusta (tunti sitten) ja ajattelin miltä ne näyttäisi lehdettömässä ulkokoivussa. Hyvältä!

Kroppasi on tautisen upea ja pipo ihan mahtava lisäys asuun.

ps. mulla on ollut jo kuukauden mittainen huono hiuspäivä, ja epäilen sen jatkuvan niin kauan kun voi kulkea taas paljain päin. Ihan kyllän jo tästä asiasta.

isoinpapu said...

Polly: Thank you! The hat is great. Warmly recommened:)


Liivia: Vaikka egoni tykkääkin kommentistasi niin pakko tunnustaa että kroppani ei ehkä olekaan ihan niin tautisen upea vaan kuvakulma on sairrraan mairitteleva.

Elena said...

Hyva ratkaisu hiusongelmiin. Ja hauskasti toteutettu. Siita vois tulla vaikka seuraava symboli naisten vapautusliikkeelle. Pesukoneet ja imurit on vanhaa kamaa.

adalex72 said...

The cake looks delicious! I have been having a bad hair week too. Thankfully a trip to the Hair Salon on Wednesday.

Matroskin said...

Miten voit olla kuuden lapsen jäljiltä noin solakka!!

scaredy-cat said...

Voi mikä mekko!

(Huonot hiuspäivät ovat tuttuja... Yritän antaa hiusteni kasvaa, ja olen tullut siihen tulokseen, että olen siis tuomittu pitämään hiuksiani kiinni ensi syksyyn asti joka päivä. Tai muuten houkutus leikkauttaa hiukset lyhyiksi saattaisi käydä liian suureksi.)

jonna said...

Aivan mahtava mekko ja kertakaikkisen upea pipo! Olen samaa mieltä tuosta hiustenlaittamisesta, parempi pipo päässä kuin hermot riekaleina (kun ei siitä laittamisesta varsinkaan näin kuivalla talvi-ilmalla ole mitään iloa). Meilläkin juhlittiin koko viikonloppu. Vuosia tuli yhteensä kuitenkin vain 10:)

violet said...

Yhdyn kuoroon: hieno, hieno nainen hienossa mekossa ja tuo pipo on se piste kaiken päällä!
itse olen painanut menemään pipa silmillä lokakuusta asti. Nyt on liian lämmintä mutta nyt tukka on sen verran kasvanut ettei ihan pahinta piilotusta enää tarvita.

mari said...

Voi että miten hienoa kaikki! Tuollainen pipo tarvittaisiin todellakin täälläkin! Hiusten laitto taitaa olla lyhythiuksisten naisten iäisyysongelma.