Thursday, March 26, 2009

kotta & seppula

Pitkäraajaisia kissoja. Minulla on viehtymys pitkäraajaisiin pehmareihin, ja yritän löytää juuri sitä oikeaa raaja-torso-suhdetta. Hämmentävän vaikeaa ja samalla hyvin rentouttavaa.

Nukkeversioita pitkäraajaisista on tehty aiemminkin. Yleensä stressinpoisto-ompeluksina.Hyvin toimii.
Meillä on useampi lempipehmari, jolla ei ole sen kummempaa nimeä kuin pupu tai pingu, mutta ajoittain esiintyy nimeämispuuskia. Kuten tänään.
Vaaleampi kisu on Seppula. Pienempi nappisilmäkisu on nimeltään Kotta. Ruskea kasvoton molla on kuullemma Karjo. Lelunimistöstä tulee näin äkkiseltään mieleen myös Pimmi, Sääkassa (!), Papu ja Hinnihonnihuu. En malta odottaa minkä nimisiä lastenlapsia tulen saamaan...

Trying to find the ultimate longlegged ragdoll proportions. Suprisingly hard but also relaxing. I so like to sew just for sewings sake sometimes. To sew just to have fun.
Those new cats got names by Liisu: Seppula and Kotta. The older brown ragdoll got named Karjo. The names mean absolutely nothing but they have this very finnish feel to them. We have many favorite softies that are named simply " bunny" or "pingu", but every no and then invented names pop out. Names like Pimmi, Papu, Hinnihonnihuu and Sääkassa (weather cashier !). Wonder what my grandchildren are going to be called...

17 comments:

Peanut said...

Hauskat nimet erittäin hauskoilla pehmoleluilla :)

Allu said...

Sääkassa on kyllä niin hieno nimi, että se kannattaisi varmaan patentoida.

violet said...

Ai kauhee!
Meidän sääkassa on varmaan ryöstetty. Pohjakassa jäänyt kovin surkeaksi.

Sari said...

Ihanat lelut, ihanat nimet, piristi tässä sairastelun jälkimainingeissa.

eilen tänään huomenna said...

Hih, huomaan kirjoituksesi myötä, että minun pehmoeläimeni/piirroshahmoni saavat joko erityisen pitkät tai erityisen lyhyet raajat. On ihana konstailla mittasuhteilla!

heli said...

hyvän muotoisia. teillä keksityistä pehmoeläinten nimistä välitön klassikko taitaa kuitenkin olla kaksoset "roska" ja se roskan kanssa niin hauskasti rimmaava.

Sara said...

About proportions... Have you seen this? 'Sad teddies' is the title of the site...
http://smutnemisie.blogspot.com/

jonna said...

Oi miten hienoja stressinpoisto-ompeluksia! Rakastan nimiä, joita lapset antavat pehmoilleen ja nukeilleen. Se on sellaista luovuutta, johon aikuiset ei kykene!

Matroskin said...

Ihania ötököitä!

Merja said...

Ihanat kisut! Miau!

tiina said...

Ihanat! :) Mulla on melkoisen samanoloinen ompelus tuolla keittiönpöyällä kesken... ja tajusin, että määki poistan stressiä just nuilla pehmoilla, joille ei oo kaavaa. Ja jotka on vähän hassun mallisia tassuineen ja kinttuineen. Oonpa tänään tajunnu monta asiaa! Ehkä se johtuu lastenosastolta löytyneistä ihanista tennareista jotka ostin!

Liivia said...

Rakastan näitä ihan kauheasti! ja pitkistä raajoista minäkin viehdyn. Yritän aina virkata kissoillenikin pitkiä raajoja, mutten tajua miksi jäävät silti tynkääraajoiksi.

Magia said...

hauskoja pitkäraajoja. :D

Anniina said...

Meillä ensimmäinen nalle sai nimeksi Heijo, muut pehmot ovat yllättäen ValkoinenNalle ja Pikku-Tiikeri... Ja pienin piiperö sanoo sammakkoa Ammaksi :o)

Linnea said...

Niin ihanat kissa ja superhienot nimet! Lasten mielikuvitus on rajaton!
Meillä asuvat esimerkiksi nuket Binni ja Eini Marita Kallio (kyllä!). Eini Maritasta olemme mieheni kanssa ajatelleet, että hän on varmaan joku 70-luvun tähtitaivaan inkarnaatio. :-)

Inka said...

Nämä ovat sitten mahtavia, nimet ja kaikki. Sitä jää mielessään miettimään mitä tarinoita nimenkeksijät keksisivätkään nimien taakse.

Anonymous said...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿