Monday, March 30, 2009

linnunlaulun tahtiin / in bird sing tempo

Siivottu laulavan lintukirjan tahtiin. Oikeasti ihan mahtavan hienoa. Olen jo melkein riippuvainen "havumetsien lintuja"-osiosta. Punarinta ja laulurastas. Parempaa kuin valohoito. Linnunlauluhoito.
Vanhoihin tuoleihin uudet päällykset. Eivät kyllä varsinaisesti soinnu yhteen minkään kanssa, mutta tykkään silti.
Ranskanyhteyteni, laulavia maatuskoja majoittavat putiikinpitäjät hemmottelevat minut pilalle! Sarilta tulee ihania villoja, Frederika lähetti hillittömän kokoelman värikkäitä tilkkuja. Kiitos! Värihoitoa.

S löysi omat kangassuosikkinsa nopeasti ja hulmahteli ympäriinsä sulokkaasti.

I listened a "singing bird book"(cd) while cleaning. It´s wonderful! Like beeing in the forest in your own home. Better than light therapy. Bird sing therapy.
New covers for chairs also. That print does´nt really go together with anything in the house, but i like it anyway.
And some colour therapy from Frederika, Frejus, France. She had some singing matrioshkas at her shop last year. We found our favorites from the fabric pile quite fast. Merci!

7 comments:

Epävirallinen mielikuvitusystävä said...

Linnunlauluhoito kuulostaa hyvältä, tehokkaalta. Ja alkaa heti kun astuu ovesta ulos! Kommentoin tässä putkeen, kun en ollut pitkään aikaan täällä käynyt; soma talven värinen kesäpaita, kuva oli kaunis ja ristiriitainen, kuin runo. Ja toinen hieno runo oli tuo lauluharjoitusten loppua odottava.

AnniKainen said...

Niin, tarviiko se aina rokki soida siivotessa, linnunlaulu kuulostaa hyvältä :)

Minulla on sinulle jotain blogissani.

Katilein said...

S:n tanssi näyttää ihan itämaiselta!! Ihania ovat Ranskan yhteytesi, kuten maatuskasikin.

Linnunlaulua kuulen jo kovasti, kun nukutan vauvaa parvekevaunuissa päiväunille. En tieä saisinko aikaiseksi cdltä kuunnella, minulle jäi opiskeluajoilta trauma, kun piti opetella lintujen lauluääniä ulkoa. Huh.

Ai niin ja ihanat verhoilut!!

eilen tänään huomenna said...

Voi, muistatteko sen kesän, kun jokin radioasema lähetti linnunlaulua, tuulenhuminaa ja pörriäisen surinaa vuorokauden ympäri(?). Ostaisin kyllä sellaisen CD:n!

Anonymous said...

Kivan näköset tuolit oot tuunaillu..

Sari said...

Tosi hienot tuolinpäälliset ! Täällä olisi taas villoja kilokaupalla, kun vaan tulisi joku hakemaan ;) Ja maatuskapari on kavereita vailla ...

Villilintu said...

Samat sävelet oli täällä eilen siivotessani, kun tuon Laulavan Lintukirjan kasetteineen löysin kirppikseltä! Vielä en ole suosikkia valinnut, havumetsä kyllä on kiva. Kuulostaa mahtavalle tuo eilen tänään huomennan mainitsema radiokanava, kuuntelisin kyllä!