Friday, April 10, 2009

pääsiäistytöt / easter girlsPerheen terveet lähtivät samoilemaan yön yli metsään, toipilaat ja kuumeiset jäivät kotiin. Me terveimmät tytöt vietimme ompeluiltaa.

Kaikein pieneimmän tytön ottaessa taas verikokeita nuppineuloilla kaikilta pehmareiltaan, me vähän isommat rentouduimme tekemällä nukkeja. Tällä kertaa rentoutumiseen liittyi myös ajoittaista hermojen menettämistä: niinhän ompelemisen luonteeseen tuppaa kuulua, varsinkin kun minä ja S emme ole se leppein parivaljakko. Ihan rento olo ja hyvä mieli jäi kaikille päälimmäiseksi kuitenkin. Kiukkuisin, mutta tuottoisin työpari.
Olisin kuvannut S:n söpöä nukkea enemmänkin mutta nukke on parhaillaan sovituksessa. S:n nukenvaateompelimo on toiminnassa näin pääsiäisenäkin.

Making dolls with S. As much as we loose our nerves with working with each other, we probably are still the most productive pair in this family. And also, we both feel rather relaxed and happy after shared crafting moments.
I would have photographed S:s doll more, but it is busy busy with fitting and trying her new clothes from S:s dollcloths ateljee.

6 comments:

Saksi-Sadie/Bluesea said...

Suloisia pehmeitä nukkeja!

Sadie

Samantha S said...

The girls are gorgeous I love them. Well done.

Pellon pientareella said...

Ihkuja nukkeja, kiva kun teette yhdessä. Onko teillä joku kaava näihin mollamaijoihin?

Anonymous said...

Voi kun nättejä tyttöjä!

Nukenompelusrentoutus kuulostaa hyvältä. Minä en ole nyt puoleentoista viikkoon koskenut käsitöihin. Iiks, alkaa olla puutosoireita.

isoinpapu said...

Pellon pientareella: Me tehdään ihan näppituntumalla nämä. JOskus luin kyllä tarkkaan jonkun waldorfnukke-kirjan. Oli joku ruotsinkielinen kirja.Harmi kun en muista nyt tarkempaan.

scaredy-cat said...

Nukesta tuli joka tapauksessa hauska, ja olen kovin mieltynyt tuohon shortsit & t-paita -asuun.