Monday, April 06, 2009

väsynytViikonloppu alkoi kivasti kun Liivia tyttärineen tuli Turkuun. En kamalasti edes stressannut vierailua, niin hyvää seuraa he ovat ja vierailu olikin viikonlopun pelastus. Kiitos!
Heti lauantaina alkoi kamala hormonihyöky (pms), joka osui kuin odottamaton kourallinen jäähilettä kevättakin kauluksesta sisään. Muutuin hirviöksi ja lisäksi sairastuin flunssaan.
Väsymys ja kiukkuisuus ovat erittäin helposti tarttuva tila, jota saimme siis aloitteestani nauttia ylenpalttisesti.
Onneksi tänään paistoi aurinko (risukasaankin).

I had a wonderful friday, when Liivia and her daughter visited us here in Turku. They are just as wonderful as her pictures are beautiful.
But then i had the most horrible saturday with a crushing hormone storm (pms), oh dear, i turned onto a monster and also got flu. Tired and cranky. That´s even more contagious than a flu. So we got a lot of that last weekend. Pläää.
But the sun shined today. It will be better.

7 comments:

Katilein said...

Jaahas, ilkeitä noitia ja väsyneitä pupuja sielläkin liikkeellä, kenties?

Minun pitäisi varmaan ottaa luutani ja mennä hetkeksi Kyöpelinvuorelle rauhoittumaan, sen verran väsynyt ja vihainen oli olo tänään. Huomenna jo toisin päin. Toivottavasti.

Marguetta said...

Oih, sama tauti on ollut täälläkin. Mieli kyllä positiivinen, mutta väsymys kuin talviunille kömpivällä karhulla.

Kuvat ovat todella kauniita. Tunnelma välittyy kauniiden värien kanssa.

jonna said...

Ihanat kuvat, taas. Tykkään etenkin tuosta kiukkuisesta noidasta :)

Voimia flunssaan ja muihin oireisiin! Itse sairastin viime viikolla ja huomasin, miten tärkeää oli viettää kunnon toipilaspäiväkin. Jaksaa taas paremmin.

Pamela in VT said...

I hope it will be better soon! Your pictures are beautiful - mysterious and saturated with glowing color! Each one would be a good seed for a story...

violet said...

Minä arvuuttelen että voisiko olla jo kyse vaihdevuosista kun olen aivan hiivatin kireä ja raivoisa vähän turhan usein ja pitkään...ja kaikkea muutakin.
Kun tietäis että olis vaan sellaisesta kyse eikä mistään sairaudesta!
Toivottavasti olet itse jo päässyt lattialta.

isoinpapu said...

Katilein: Heh, joo tavataan siellä kyöpelivuorella sitten!

Marguetta: Kiitos kiitos! Kunhan nyt paistaisi oikein kunnolla aurinko niin varmasti helpottaisi.

JOnna: Nukuin aamulla pitkään. Teki hyvää. Aion tarkoituksella luistaa kotitöistä tänään toipumistarkoituksessa. Toipiluus kunniaan!

Pamela: Thank you! It will be better, i badly need light, so sun, please, come out!

Violet: No niin just, kun mäkin olen miettinyt josko olisi jo vaihdevuosien alkusoittoa. On nimittäin huomattavasti äkäisempää menoa nyt kuin ennen. Ja muutakin. Joo. Täytynee hankkia tietoa aiheesta lisää.

Sari said...

Mua huvittaa nuo hormonijutut, mulla ei mitään hormoneja taida ollakaan - tasainen luonne, aina vihainen. Eli terveisiä vaan hirviöltä ellei ihan Härmän Häjyltä.