Tuesday, July 21, 2009

kesätukka / summerhair

16 comments:

Neiti Nimetön said...

Letit laittaisin itsellenikin jos ois tarpeeksi pitkät hiukset. Nätti!

Jonna said...

Ihana letti!

Anonymous said...

Oh my goodness! this is so beautiful.

Nelli said...

Vau! Ei voi muuta sanoa :)

eilen tänään huomenna said...

Tämän takia toivoin aina isosiskoa, itse en pitkiin hiuksiini tälläistä saa tehtyä.

scaredy-cat said...

Kaunista!
Kerran minullakin oli tuollaiset hiukset.

Liivia said...

Kääk! Tuossa on haaveideni tukka! Yhdet (hienot) häät tiedossa ja olen ajatellut jotain tuollaista päähäni, jos vain osaisin laittaa...IHANA! (mutta kenen pää, en tunnista...?)

aurinko ja kuu said...

Tosi nätti!!!
Vaikka olen ammattilainen, ei tuo tuollainen letitys onnistu kauhean hyvin.Mullakin olisi yksi harjoituskappale kotona , mutta kun se ei suostu...

Hevaa said...

Oj!

isoinpapu said...

Kiitos kiitos! Pää kuuluu S:lle, jolla on ihana tukka. Kuvassa kampaus on jo vähän nuhjaantunut ja pörröinen, kivalta se noinkin näyttää.

Kutsumme tätä S-letiksi. S:lle S.Tietysti:)
Luuolen etten kenenkään muun tukkaan osaisi letittää tätä. S:llä on erinomaisen helposti letittyvä ja muhkea kuontalo.(huoks.. ei minunlta peritty, tosiaankaan.)

Katilein said...

Oi hitsi, nyt meinaa kateus hiipiä. Tytölläni on ihanan paksu ja pitkä tukka, mutta niin taitamaton äiti, etten edes osaa tehdä hienoa ranskalaista.

Joola said...

Ah, miten ihana. Minäkin haluan tuollaisen. Nyt tiedän itsestäni jotain. Korkokengät tai meikki tai mekkoilukaan ei ole minun juttujani. Mutta naisellisuus/tyttöilyosastolta LETIT ottaisin ilman muuta. Vaikka joka päivä, joku ihana lettikampaus. Ai että osaakin olla ihana S. Hyvä te! Tulee myös mieleen partioleirit. Lippukunnassamme oli yksi tyttö, joka auliisti suostui ja osasi letitellä meitä muita. Minullakin siis ollut joskus jos mitä lettikiemuroita hiuksissani. Ah. Ja hiekkaa.

Soile said...

Ihana letti, tuli ihan mileen kikki epookkielokuvat. Harmi ettei pysty itse letittään itselleen tuommoista.

Kerri said...

Oh that's so beautiful!

Tuazophia said...

Kaunis letti! Odotan, että meidän neidin hiukset kasvavat kunnon lettipituuteen ja -paksuuteen ja lahjon sen sitten aina itselleni letitettäväksi - itselle ei ole ollenkaan niin kiva tehdä mitään!

Vilijonkka said...

Kaunis. Kuopus tuossa vierellä kommentoi, että hiuksiruokaa...