Friday, July 10, 2009

kultaranta / the presidential summerplace
5 comments:

Merja said...

Komeet on laatat pressankin paikassa! Pääseeko puutarhaan tutustumiskäynneille?

Liivia said...

Upea tuo havukuja!
Ja laattojakin. Toimivatko nuo tosiaan suomen olosuhteissa, ihan pihallako olivat?

Olen käynyt kanssa tuolla, mutta siitä on 20 vuotta. En valitettavasti muista mitään itse paikasta, muuta kuin kateelliset vierailijat, jotka jupisivat koko ajan että tätä ja tätä meidän verorahoilla.

Vilijonkka said...

Niin, mites tonne pääsee vierailulle? Minäkin olen toki ollut siellä aiemmin, vain 28 vuotta sitten, silloin paistoi aurinko.

isoinpapu said...

Kultarannan puutarha on auki perjantaisin klo 18-20.00. Siellä oli aika paljon paikkoja , jonne ei saanut mennä, mutta johan tuossa riitti meille temmellettävää kuitenkin.
Siellä järjestetään myös opastettuja kierroksia arkena, mutta en nyt muista milloin. Varmaan niillä on joku nettisaitti.

Laatat! Joo, ihan ulkona olivat jonkun huvimajan lattiassa.Ihan hätkähdin.

Havukuja on suorastaan pienimuotoinen labyrintti! Ensin luultiin ihan vaan kujaksi, mutta annas olla kun tajuttiin risteävät kujanteet. S suunnitteli paikalle jo paljon suurisuuntaisempaa labyrinttiä :)

Hieno paikka kyllä. ja Naantali. Mutta tänään nähtiin ehkä ihanin pieni vanha kaupunki ikinä: Paraisten vanha malmi. LÄmmöllä suosittelen. Tosi kiva paikka. Haluan muuttaa sinne.

Merja said...

Mun siskoni asuu Paraisilla, ihan siinä vanhan malmin nurkilla.. Kaunistahan siellä on, mutta ehkä jopa vähän liian rauhallista. Ja niin ruattinkielistä.