Thursday, August 13, 2009

sairaana / beeing sick

Meillä on kaikkea sairautta liikkeellä perheessä juuri nyt. Flunssaa, silmätulehdusta, vatsavaivoja, seinään isketty pikkuvarvas. Ei mitään vakavaa, mutta epämiellyttävää. Yöunet jääneet vähiin.
Tikkunuket eivät käsittääkseni omaa mitään taikavoimia, vaikka vähän mystisiltä näyttävätkin. Liisu ja S puuhasivat näitä niin ahkerasti että meillä on nyt tikkuväestöräjähdys meneillään.


Vaikka kuinka yritän ajatella että on mahtavaa sairastaa ennenkuin koulu alkaa, ja vaikka kuinka tuuletan sitä että useampi vaiva sairastetaan nyt yhdellä kertaa, niin en silti oikein jaksa riemuita.
Myrkkymarjakuvia luomaan tunnelmaa. Sudenmarja. Mustakonnanmarja (raaka, siksi vielä punainen.) Lehtokuusama.
Taikametsän hurjapuoli.


Beeing sick. Lots of small things at the same time. Nothing serious, but tireing. Not much sleep lately.
I can (sort of ) see that it´s great to be sick before the school starts, or that it´s actually saving time to have many things at the same time. But i´m not in a very good and sporty mood right now.
Stick dolls do not posses any magical powers even they look quite mystical. Liisu and S got so exited about making these that we have a stickpopulation overgrowht going on.
Poisonous berries to create the mood. The wild side of the magic forest.

7 comments:

maijja said...

Nyt on muuten semmonen juttu, että tuommosia äijiähän mun pitää askarrella! Tulee monta käyttötarkoitusta jo mieleen. En vain ehkä osaa? Neuvoja?

(koittakaa parantua!)

Helinä said...

Hauskoja tikku-ukkoja. Näitä meilläkin tehdään. Vähän joltain voodoohommeleiltahan ne kyllä näyttää :D
Tervehtymisiä sinne!

Celia said...

Voi miten hienoja tikkuolentoja!

Parantukaa pian, lämpöä ja lempeä sinne!

Ilona said...

Ooh, valloittavia risutyyppejä! Näitä tahdon minäkin tehdä, jos ideaa saa kopioida ja varioida. Kangasvaatetta ja muuta, vaikka mitä kivaa keksin tällaisille!

Parantukaa pian!

P.K said...

ooh I like the dolls, and great moody photos of poison berries, there are quite a few around my garden, waiting to be removed. hope you feel better soon.

violet said...

"Myrkkymarjakuvia luomaan tunnelmaa."
Ei sulta ainakaan tietynlainen huumori ole pudonnut kelkasta.

isoinpapu said...

maijja, ilona: Nuo tikku-ukot löytyi alunperin "the crafty crow" lasten askartelusaitilta. Alaotsikon "nature" alta. Muistaakseni. Jossain kuitenkin nähtiin kuvia.

Ihan vaan lankaa ja tikkuja.