Wednesday, September 16, 2009

nuottivihko / note book

Ei ehkä kuitenkaan fiksuin tapa järjestää lapselle nuottivihko, mutta kuitenkin. Printtasin netistä nuottipaperia (jostain uumenesta, nuottipaperia löytyy paljon paljon), liimasin, leikkasin ja ompelin. Kannet leikattu rikkinäisestä lastenkirjasta.

Minulla oli kerran ystävä, joka kirjoitti nuotit valkoiselle paperille, jonka alle oli laittanut nuottipaperin niin että viivasto kuulsi läpi. Niitä viivattomia nuotteja oli paljon. Sanoi että säästää rahaa, kun ei tarvitse ostaa kuin yksi arkki oikeaa, viivallista paperia.
Hänen nuottinsa näyttivät salakirjoitukselta.

Maybe not the wisest way to get music paper book for a child, but one way at least. And we were in a hurry.
I printed some free music paper (sheet music, how do you call it?) from the net (there´s plenty of it), glued, cut and sewed. The covers from an very old, broken childrens book.

16 comments:

Anonymous said...

We call it "staff paper."
It's a note notebook!

Liivia said...

Ihastuttava! Olet ihana äiti.

Voi kun osaisikin lukea nuotteja ja soittaa! Miehen nuottinivaskat näyttävät viivoillakin minulle salakirjoitukselta. Mutta niin kauniita, ettei haittaa vaikka niitä välillä ympäriinsä retkottaakin.

emma said...

Upea! Oi kun tulisi joskus oppilas tunnille tuollaisen kanssa, päivä olisi pelastettu.

Parolan asema said...

Erittäin hieno nuottikirja, niin uniikki, itsellä ei millään riittäisi puhtia noin ahkeraan lopputulokseen. Voi kun tuollaista kirjaa katselisi kassissa mielellään..

Matroskin said...

Hieno kirja. Käväisin teidän kadulla, mutta minut pidettiin työhommissa niin tiiviisti, etten olisi ehtinyt käymään.

heini said...

ooh... olen täällä taas ihastellut tätä ja muita viimeisimpiä päivityksiäsi tai postingeja, postauksia, mitä ne nyt onkaan suomeksi. tykkään niiden tunnelmista kovasti.

Katilein said...

Todella hieno nuottivihko, minäkin haluaisin!

Ystäväsi täytyy olla todella taitava, jos hän pystyy lukemaan nuotteja ilman viivoja. Kiinnostaa kovasti, pystyisinkö itse samaan. Luultavasti en.

aino said...

vallan mainiota! siis älyttömän hyvä idea. tuollaista vihkoa en olisi muka tiputtanut pianon taakse seinän väliin ja selittänyt harjoittelun puutetta sillä soitonopettajalleni kun olin pieni.

Tuija said...

Kyllä kelpaa lapsesi teoriatunneilla (?) käydä - ihana!

Mutta viivattomat nuotistot... Jos oli etumerkinnät ja kaikki ja pysyi linjassa ja pompulat hienoja siistejä, niin ehkä, mutta ehkä hän lukikin sitten nuotteja laittamalla paperin taas viivaston päälle? Kuoronuotteina olisi aika mielenkiintoinen kokeilu - mieluiten viivoilla, kiitos.

violet said...

Minen tajua nuoteista mitään paitsi että kauniita ovat, mutta oiva idea sinulta, Puhti, tuo vihko.

Mollamari said...

Ihana! Pitäisiköhän askarrella tytön kanssa jotain samanmoista. Ehkä pianotunnit maistuisivat makeammilta.

Anonymous said...

Mahtava nuottivihko. Minä kans näitä nuotteja tajuamattomia...Mutta jos näen hienon vihkon, niin sen tunnistan!

Celia said...

Oi, miten kaunis!

tiiu said...

Tuollaiseen nuottivihkoon on pakko syntyä upeaa musiikkia. Lapsesi saavat olla onnellisia:)

Anonymous said...

hi, how are you? synthroid online [url=http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx]cheap synthroid[/url] http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx online

Anonymous said...

http://markonzo.edu http://riderx.info/members/allegra-side-effects-allegra.aspx http://riderx.info/members/avandia-side-effects-avandia-lawsuit-avandia-lawyers-sc.aspx http://www.ecometro.com/Community/members/side-effects-of-diflucan.aspx palmerston masiellos