Friday, November 06, 2009

Sain hienon kirjeen. Merkki sopii niin hienosti kuoreen, ettei sitämelkein huomaa. Karhu on vain peittämässä osoitetta. Ettei kukaan innostuisi lähettämään meille vaikka laulavaasähkettä. Tuossa kirjeessä oli kyllä nuotti sisällä. Melkein laulava.

Liivialla on ihania lehmuksenoksakuvia. Inspiroiduin etsimään lähistön lehmukset. Ihana puu kun ilahduttaa näin riisuttunakin. Marraskuu on hämmästyttävän kaunis sävyiltään. En melkein tajunnut.

A nice letter from a nice person. There was music notes inside. Almost a singing telegram.

Liivia has the most beautiful linden tree pictures today. She inspired me tyo find the near by lindens. So nice colours. November is wonderfully colourful. I almost didnt notice. We even had some snow yesterday.

7 comments:

Celia said...

Minäkään en melkein tajunnut kuinka kauniit sävyt marraskuulla voi olla. En ole varmaan ennen tahtonut niitä nähdä.

Niin Ihana tuo punahilkka alempana.

Liivia said...

Ihastuttavaa nähdä lisää lehmusta! On se vaan kaunis, siis nyt, ei minusta lehdet puussa mitenkään kauhean silmiinpyrkivä.

Ai kauhee mitkä tyrskyt sain laulavansähkeen epätoivottavuudesta!

Satu said...

Suomen talvinen valo on kuulemma äärimmäisen valokuvauksellinen ja kaunis joten miksi vietämme päivän vähät valoisat tunnit sisälle toimistoihin ahtautuneina? Onneksi on viikonloppuisin mahdollisuus nauttia.
Saamasi kirjekuori on upea, noita voisi koettaa taitella itsekin.

violet said...

..ja mä olen sentään kerran saanut semmoisen soivan kortin...anopilta nääs...hyväähän se varmaan vain tarkoitti!

Katilein said...

Minä kaipaisin kirjettä. Sellaista oikeaa, käsin kirjoitettua. Eikä yhtään haittaisi, jos se tulisi noin hienossa kuoressa, kuin sinun saamasi posti.

Rosmariini said...

Harry Potteria lapsilleen lukeneena: onneksi kukaan ei voi lähettää sinne räyhääjää... ;-)

Anonymous said...

牙醫,植牙,矯正,矯正牙齒,批發,皮膚科,痘痘,中醫,飛梭雷射,毛孔粗大,醫學美容,痘痘,肉毒桿菌,seo,關鍵字行銷,自然排序,網路行銷,自然排序,關鍵字行銷seo,部落格行銷,網路行銷,seo,關鍵字行銷,自然排序,部落格行銷,網路行銷,牛舌餅婚紗台中婚紗,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,高雄婚紗,街舞,小產,雞精,性感,辣妹,雷射溶脂,雙下巴,抽脂,瘦小腹,微晶瓷,電波拉皮,淨膚雷射,清潔公司,居家清潔,牙周病,牙齒矯正,植牙