Tuesday, December 08, 2009

kissatyttö / the catgirlLiisua pyydettiin nelivuotistarkastuksessa piirtämään tyttö, oma kuva. Hän piirsi erittäin yksityiskohtaisen kissan.
Teen hänelle joululahjaksi ihmiskissaa, kissatyttöä. Joudun etenemään verrattaen hitaasti tämän projektin suhteen. Pienet silmät ovat kaikkialla.
Liisu jo ehti nähdä kisun, ja viimeisellä älyni hivenellä narrasin kisutytön olevan valtavan suuri neulatyyny, lahja jollekulle toiselle. Hän toivoo nyt kissaneulatyynyä.

A while ago, Liisu had her four years check at the doctors and the nurse asked her to draw a girl, her own image. She drew a very detailed cat.
So, i´m making her a cathuman, catgirl, as a christmasgift. I know she likes it, because she accidentally happened to see the doll. I tricked her to believe it was a giantic pincushion. Now she wishes to get a cat pincushion.

12 comments:

Liivia said...

Voi toista! Liisu on ihanin tuntemani kisu, vaikka pidän kaikista kissoista.
Katsoin ihan tosissani, että Liisulla on päässään kissapäähine-ehkä pitää sittenkin ne lasit hommata.

Omani ei suostunut piirtämään yhtään mitään kyseisessä neuvolassa. Piti kynää vasemassa vaikka on oikeakätinen, ja suttas paperiin jotain silmät kiinni. Pyysivät lähettämään jonkun ihmispiirroksen perästä päin.

isoinpapu said...

Liisu piirsi loppujen lopuksi kisun viereen myös ihmisen, mutta huomattavasti leväperäisemmin, pääjalkaisen suorastaan. Kisulla taas oli melkein joka tassunantura ja kynsi kohdallaan.

Teinini sai omat piirroksensa takaisin viime terveystarkastuksessa. Olikin kiva yllätys. Teinin kaveri oli piirtänyt nelivuotiaana ihmiskuvana "herra kakan". Huh huu.

Liisu naukuu sinulle täältä kiitoksia.

fiuletti said...

Paljon onnea jouluompeluihin ja salaisuuksien vaalimiseen! Ihana kisu, kaiken näkemäni ja lukemani perusteella. Liisu siis, myös joulukisu.

isoinpapu said...

fiuletti: Kiitos! Onnea tarvitaankin salaisuuksien pitämiseen. Olen narrannut lapsia, etten edes yrittäisi piilotella mitään lahjoja täällä kotona, vaan olen vienyt ne muka anoppilan autotalliin. Heh heh, tuollahan ne ovat jo olleet vaatekaapissani, melkein näkösällä, pitkän aikaa.

Kisu on meidän kaikkien lellikki täällä. Kyllä kannattaa syntyä iltatähdeksi suurperheeseen!

scaredy-cat said...

Ihana Liisu, ja hieno kissatyttö! Mietin tuon keskimmäisen kuvan kohdalla, että onko se oikea kissa...

maijja said...

Kissa-Liisu on kerta kaikkiaan mainion oloinen tapaus; ihailen tuollaista määrätietoista kiinnostusta jo lapsena. Taitaa tosiaan tietää, mistä pitää ja mitä haluaa. Kissasta tulee hieno, voin jo visioida valmiin katin ja vastaanotonkin - mikä yllätys kun se on sittenkin hälle!

Merja said...

Toivoo kissaneulatyynyä.. tsih.

Luulin muuten toka kuvasta myös että siinä on Liisu joku lankaperuukki päässä. Siitä on varmaan sitten tulossa oikein todentuntuinen kissatyttö.

Peanut said...

Näyttääpä hienolta. Tulee sellainen kissojen valtakunta -fiilis :)

Killisilmä said...

Oi miten ihana lahja siitä on tulossa. Nämä kuvatkin on ihania..

Olen jo kauan toivonut itseltäni jonkinlaista isoa neulatyynyä, mutta ei ota hahmottuakseen. Joskus vuosi sitten tein yhden, jolla oli naama valmiina, mutta se karkasi. Ei löydy mistään.

Pellon pientareella said...

Oi, ihana kisu ja ihana äiti. Mahtaakin olla tekemistä lahjojen salaamisessa.

Parolan asema said...

Voi siinä se istua nököttää, katsoin ensin että oli jo kissa-asu pienellä päällä, hassusti hämäsi.

Anonymous said...

Tää on kyllä semmonen kissatyttö että sillä on kyky muuttua oikeaksi kissatytöksi.
Liisu-kisulle terkkuja!