Saturday, December 26, 2009

Kuljin kolme tuntia jäniksen, ketun ja todennäköisesti metsäkauriin jäljissä. Hyviä polkuja kulkevat. Löytyi ihania murrettuja sävyjä keskellä talvea. Kiitos eläimet.

I walked three hours following animal tracks. A rabbit, a fox and a roe deer. They follow wonderfully beautiful paths. Amazing browns and beige-okra tones in the middle of winter. Thank you, animals.
11 comments:

aurinko ja kuu said...

Vau!Ihania kuvia...
On mahtavaa kuljeskella noin ottamassa kuvia.
Kyllä ne eläimet tietää.

Katilein said...

Hienoja kuvia ja mahtava kunnioitus luonnolle!

violet said...

Kiitos eläimet, kiitos Puhti!

Liivia said...

HUH miten kaunista! Lempivärejäni ehdottomasti. Sisällä sykähti jokaisen kuvan kohdalla ja viimeinen oli jo räjäyttää tajunnan. KIITOS!

kakkapöö said...

Hei sinä isoinpapu!

Olen blogisi kohta lukenut läpi (ja nyt pidän luovaa taukoa ja tulin samalla kommentoimaan..)..

En siis voi kertakaikkiaan ymmärtää kuinka ihmeenlailla perheenne voi olla nuin ihana?! Niin luovaa sakkia kaikki! Kotinnekin näyttää todela kauniilta ja houkuttelevalta!

Samaan olen aina tahtonut pyrkiä aikuisena, olla luova ja huoleton, ainakin jollain tasolla. Tai enhän tiedä oletteko tälläisiä, mutta itse tälläisen kuvan teistä sain. Olette ihania! :D

Ihanaa joulunjälkeistä aikaa ja onnellista uutta vuotta teille jokaiselle! Ja blogillesi toivon pitkää ikää, sillä sitä on ilo lukea!

Joola said...

Kiitos Puhti ihanasta virtuaalisesta metsäretkestä. Minäkin haluan tuollaiselle. Mitä jos laittaisin lapun kaupassa oleville miehelle ja pojille, että Menin metsään...

ElsaIlona said...

Satukuvia.

Kiitos!

Kerri said...

Wow, I love the idea of all these animal paths. Your photos are very beautiful too x x

therese said...

such lovely, lovely pictures. happy new year to you, i've missed reading your blog - i've had a looong computer break.

Anonymous said...

牙醫,植牙,矯正,矯正牙齒,皮膚科,痘痘,中醫,飛梭雷射,毛孔粗大,醫學美容,痘痘,seo,關鍵字行銷,自然排序,網路行銷,自然排序,關鍵字行銷seo,部落格行銷,網路行銷,seo,關鍵字行銷,自然排序,部落格行銷,網路行銷,牛舌餅婚紗台中婚紗,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭

Anonymous said...

腳臭,腳臭,高雄婚紗,街舞,小產,雞精,性感,辣妹,雷射溶脂,雙下巴,抽脂,瘦小腹,微晶瓷,電波拉皮,淨膚雷射,清潔公司,居家清潔,牙周病,牙齒矯正,植牙,牙周病,矯正,植牙