Thursday, December 10, 2009

Kylmästä ja pimeästä huolimatta toin pienen kisutytön ulos kuvattavaksi. Ainoa paikka, jossa valoa on edes nimeksi, ja myös ainoa piilopaikka uteliaalta Liisulta.

Oi! Kisulla on Liisun silmät! Ovat varmaan sisarukset.


Huppuviitan alla kisulla on pelkkä yöpuku. Autokuvioinen pyjama. Haluan samanlaisen. Ja myös tuollaisen huppuviitan.
Vähän enemmän kissa kuin tyttö, mutta oikein hyvä kuitenkin. Vein kisun nopeasti sisään ettei ehtinyt kylmettyä. Jouluflunssa olisi aika tympeä juttu. Virkkaan lisää vaatteita. Virks virks.

More like cat than a girl, but very nice after all. And, the kitty has got Liisu´s eyes! They must be sisters!
Under the hood tehre was only her pyjamas. Oh dear. Pink cars, pretty cool.
I took her home right after this secret photoshoot. She didnt get cold. And i´m crocheting new clothing for her at the moment.
Ah, exitement!

18 comments:

Joola said...

Mielettömän ihana, ja jos vielä virks virks, niin ai että! "Kato äiti", huusi kuopuskin innostuneena, kun tuli tuohon kurkkaamaan. Ihanan joululahjan kissatyttösi saa.

Vilijonkka said...

Kissafanius siis jatkuu. Enkä ihmettele, kun noin ihastuttavan paketin tulee saamaan. Olet mahtava.

Pellon pientareella said...

Ihana kisuli, sympaattisen näköinen. Tuosta viitasta minulle tulee mieleen Punahilkka, josta tosin tulee mieleen susi eikä kissa.

heli said...

ihana. paras!

Inka said...

Aivan ihana! Ihana ihana!!

Jonna said...

Aivan ihana! Kyllä kissatyttöjen kelpaa.

Pilvitarha said...

Yksinkertaisesti hurmaava!

Merja said...

Liisu tulee rakastumaan tuohon kissasiskoonsa.

Solveig said...

Innovatiivista, sanoisivat insinöörit. Mutta kun en ole insinööri, niin sanonpa, että aika oivaltavaa.

Katilein said...

Ooh! Miten herkkä ja haaveellinen kissaneitonen! Minullekin kelpaisi tuollainen viitta ja oikeastaan ihan kaikki, mitä tässä näin!

heini said...

Tätä projektia on ollut jännittävä seurata. Alussa luulin ihmiseksi, vauvaksi miksi lieksi peruukki päässä. Ja lopussa tulee vielä tuollaiset eläväiset silmät ja hienot asut ja kaikki. Siitä todellakin tuli Liisu pikku kisunen joka piirsi itsensä sellaisena. Hauska muisto 4 vee neuvolasta :)

Sanna said...

Ihana tyttökissa pienelle kissatytölle! Aivan hurmaava :)

Liivia said...

IHANA! Menee ihan iloiset kylmänväreet. Tuo viittakin!

Mitään noin hienoa en edes osaa, mutta ajatus on tehdä ensi jouluksi kummitytölle virkattu kissa garderoobin kanssa. Piti jo täksi jouluksi, mutta ei tule ehtimään kun pääkin vielä puuttuu muusta puhumattakaan. Parempi se onkin ensi vuonna, kun lapsi jotain tajuaa siitä itsekin.

Parolan asema said...

Mitkä kasvot! Todella upea!

Rosmariini said...

Oi,kuinka sievä kisu Liisulle. Hän on onnenkisu!

fiuletti said...

Aivan itkettävän ihana! Haluan samanlaisen. Onnellinen Liisu, joka tuon saa, ja jolla on noin ihana äiti joka tuollaisia tekee. Onhan tuommoinen nyt sata kertaa ihanampi ja arvokkaampi kuin mikään muovinen kaupan lelu. Itsetehty saisi nostaa enemmänkin päätään. Yritän omalta osaltani vaikuttaa siihen että se nostaisi, tekemällä itse kaikkea mitä osaan, ja koko ajan opin lisää.

nicole said...

That doll has the sweetest face! (ok the second sweetest face, next to Liisu). What a lucky little girl to have such a talented mama! Can't wait to see the crocheted clothes.

scaredy-cat said...

Kissatyttö on aivan mahtava! Pidän noista kasvoista kovasti, ilme on sellainen vähän salaperäinen. Ja vaatteista pidän myös, onnen Liisu!