Friday, January 22, 2010

musta kausi / black seasonLiisu maalaa nykyään kaiken sitkeästi mustaksi. Jopa oranssin ja vihreän paperin. Umpimustaksi. Ehkä tämä on jotain tasapainottelua luonnon valkoisuuden kanssa. Vastakohtaisuutta kaikessa.
Itselläni on myös aika umpimusta olo tänään. Labravastaukset kestävät vielä viikon. Olen upiuupunut. En jaksa nousta aamulla vuoteesta. Puoliso tekee molempien työt. Yritän ajatella ettei aina voi olla kivaa, ei aina voi olla reipas, kyllä tämä tästä. Ja kyllähän se. Mutta juuri nyt on kyllä aika tympeä olo.
Jaksoin huvittua kokomustasta kilpikonnasta. Ja sain lempeää postia Pariisista. Ja Helsingistäkin.

Liisu paints everything pitch black nowdays. Everything, even orange and green paper. Maybe there needs to be a balance between all the whiteness outside.
Right now, i myself feel rather dark, black. My laboratorytest results will take a week yet, i´m exhausted, husband(dear) does all my work also. I´m feeling pretty useless and down.
I try to think: one can not always be just happy all the time, not energetic and brisk day after day, it will pass. And it will. But right now: pretty darn black.
Thet black turtle did make me laugh thoug. And i got some lovely mail too.

10 comments:

neidonhiuspuu said...

Voi ikävää! Lepoa vain ja rauhaisia ajatuksia.
(Anteeksi, en ole vieläkään ehtinyt sinne postiin...)

Liivia said...

Voi kuinka kurjaa. Toivon mahdollisimman hyvää tuloksista ja siis toisaalta selvyyttä.
Musta olo mullakin, tämä himputin tietokoneavuttomuus ei helpota.

Kilpikonna on kyllä hellyyttävä:)

fiuletti said...

Tuo uupumus on rankkaa. Lempeitä ajatuksia sen johdosta. Olisi kyllä iloisempaa jos syy selviäisi ja apu löytyisi. Ehkä musta kilpikonna peilaa äitinsä tuntemuksia?

Anonymous said...

luulin ensin, että yläkuvassa on mustaa hiomapaperia. On kyllä tosi mustaa.
Toivon Liivian tavoin pikaista selvyyttä asiaan ja ennen kaikkea pikaista paranemista!

Hipsu said...

Voi miten harmillista jatkuvan väsymyksen kourissa. Toivottavasti syy löytyy, jotta asiaa voisi lähteä hoitamaan heti kun vastaukset tulevat. Paljon jaksuja! Onneksi mies on apunasi :)

Kirjailijatar said...

Lämpimiä ajatuksia sinne. Toivottavasti sysimusta muuttuu pikkuhiljaa valoisammaksi :)

Anonymous said...

Tiedän, mitä tunnet. Olen kokenut saman. Siis saat täältä paljon hymyjä kutittelemaan huulipieliäsi, auringon paistamaan sydämeesi ja kivoja keveitä perhosia rauhoittamaan vatsasi ja kylmää vettä avaamaan silmäsi! =)

Kyllä se siitä, kun syy selviää... liittyykö hormoneihin, piilevään masennukseen (mikä ei tunnu kohdallasi kyllä todennäköiseltä) vai mistä... Melkein kaikkeen löytyy pehmeiden keinojen apu!!! =)

Muista olla itsellesi armollinen!

Nina

Jonna said...

Toivon kyllä enemmän kuin kovasti, että niistä testeistä löytyisi syy väsymykseesi. Siihenkin, kun voi väsyä, että aina väsyttää.

Voimia!

Kilpikonna on kyllä hyvin suloinen.

Merja said...

No meiltä taas löytyy yksi joka maalaa kaiken aina raikuvan punaiseksi! Minusta on aika hienoa että Liisu ilmaisee itseään mustalla, en usko että se on mitenkään negatiivinen juttu...

Mutta tuo sun väsymykses, oivoi. Toivon minäkin että tuloksista tulee apu.

Kerri said...

Sadness has a season and will pass. It's always hard though while you're waiting for the season to pass. I'm feeling the same way lately.