Monday, February 01, 2010

leikki / a game
Tänään leikimme puolison kanssa hyvää leikkiä. Tapasimme toisemme kirjastossa leikisti ensi kertaa. Mieheni pystyi viettämään tänään pitkän ruokatunnin ja sovimme olevamme kirjaston kahvilassa tiettyyn aikaan. Ja siellä meidän sitten pitäisi "tavata ensi kertaa".
Se oli mahtava leikki! Jännitti kamalasti. Kahvila oli täynnä ihmisiä ja jouduin istumaan unelmieni miehen taakse, eikä hän edes huomannut saapumistani. Avausrepliikkini oli: "Anteeksi, en saa tätä mehupulloa auki kun kädet on niin kohmeessa..."

Kun menimme naimisiin melkein 12 vuotta sitten, olin kolmen pienen lapsen yksinhuoltajaäiti. Ymmärrettävästi seurusteluaikamme oli aika haasteellista. Meillä ei ole koskaan ollut varsinaista kahdenkeskistä aikaa. En kyllä tiedä osaisimmeko sellaista ihan heti käyttääkään.

Tämä "ensitapaaminen" ei kestänyt kovin kauaa, koska minua alkoi naurattaa niin kamalasti. Silti se oli ihanaa, ja aiomme harjoitella ensitapaamisen mestareiksi.
Suosittelen tätä leikkiä kaikille.


We played a wonderful game with my husband: the first date. Or not even date, more like "the great first see". We planned to see each other at the library cafe, pretending not to know each other. And then get acquainted.
It was terrificly wonderful! The best game ever! I had to make the first move, since the cafe was so full, i had to sit on a table behind my husband ( i mean, the man of my dreams). I said: "excuse me, i cannot open this juicebottle because my hands are so frozen..." (Pretty good!)
We werent maybe very good at it, i soon started to laugh, but it was wonderful nevertheless.
And we are going to practise more, we will become the masters of "the great first see".
I don´t know if it just us who enjoyed the game so much. When we met thirteen years ago, i allready had three small kids and it was a bit different kind of a datind experience. Still, i higly recommend this game for everyone!

31 comments:

eilen tänään huomenna said...

Ihastuin tähän! Meillä jäi miehen kanssa seurusteluvaihe kokonaan väliin. Jotenkin siinä vain kävi niin. Ostettiin heti talo ja arki alkoi. Olen monesti miettinyt voisiko sitä mitenkään paikata myöhemmin.

Liivia said...

Että kirjasto, luulin että joku linna. Hetken ajattelin ootteko menneet Pietariin.

Mullekin kävis tuollaset leikit, mutta mun mies on jo liian kalkkis. Ihanaa, että te leikitte!

Satu said...

Voi minua vihlaisi vatsanpohjasta kun luin tätä!! Ihanaa, suloista!

Rosmariini said...

Aivan mahtava idea. Pitää koittaa joskus sitten kun vauveli on vähän isompi (kun nyt vain syntyisi ensin). Ihanaa, että kirjastoon sattui unelmiesi mies ;-).

heli said...

ehkä maailman romanttisin avausrepliikki, mahtavaa.

Sanna said...

Voi miten söpö leikki, ja ihanaa kun jaksatte leikkiä! ♥

niina said...

Ihanaa,ihanaa! Tuli niin hyvä mieli tästä,ihanaa (vielä kerran) että leikitte! :) Varmaan pitäisi meidänkin kokeilla,voisi tuoda vaihtelua ja piristystä niihin pieniin omiin hetkiimme.

Ja vau mikä kirjasto! Mieletön!

himalainen said...

Minä voisin saada mieheni mukaan leikkiin, aion kysyä :)

Oi miten iloinen leikki! Romanttiinista.

Hanna said...

Meidän on niin monta kertaa pitäny toteuttaa tää mutta ei oo saanu aikaseks. Täytyy ryhdistäytyä, kuulostaa luettuna vielä paremmalta mitä ajateltuna. :)

Kikka said...

ihana juttu! Meitin jössikkää ei kyll saa mukaan tällaseen juttuun mutta ei se mua haittaa =)

Jos noi kuvat oli kirjastosta niin vallan upea paikka on ! Vau....

Kirjailijatar said...

Ihan loistavan hykierryttävän mahtava leikki :) Saisinkohan miehen leikkimään, voisinhan yrittää. Minua hymyilytti niin kovasti, kun luin tätä ja kuvittelin kohtauksen mielessäni. Sait minut niin hyvälle mielelle, kiitos.

Anonymous said...

te ootte kyllä ihan parhaita ikinä!!

Pellon pientareella said...

Oi oi oi, miten ihanaa! Loistavaa kun uskallatte, ja kerrot meille! Te olette niin ihania, on sen tiennyt aina, mutta tämä vain vahvistaa mielikuvaa. Ja mukavat kuvatkin.

jonna said...

Ihanan romanttista!!!

maijja said...

Voi että! Hyvä!

Hipsu said...

Voi miten ihania te olette ♥♥ !

Meillä on jäänyt myös seurusteluvaihe väliin, kun kaikki on käynyt niin kovin nopeasti, mutta tuossahan on ideaa, että menee jonnekin, jossa tapaa toisen muka ensimmäistä kertaa, tai jonnekin, minne tekee vaikka ekat treffit.
Harmillisesti miehelläni ei ole näin paljoa leikkimieltä että tällaiseen lähtisi mukaan, mutta minulle sopisi varsin hyvin :).

Merja said...

Suloinen leikki. Meillä joskus leikitään huvikseen samanlaista.

Sun miehes on ollut rohkea. Kaikista miehistä ei olisi tollaiseen tilanteeseen (meinaan nyt tuota naimisiinmenoanne). Nostan hänelle hattua.

Jessica said...

You post such lovely things! Thank you so much for your blog, I am always really moved by what I see here.

violet said...

hauskaa!
Mun mies on maailman mielikuvituksettomin tällaisissa jutuissa. Kiusaantuu, ei osaa olla olevinaan muuta kuin on. Onhan sekin kyllä ihan hyvä.

Pelleillä osaa kyllä onneksi.
Tuli heti mieleen kun oltiin kaksin ostamassa hälle vaatteita. Piti kauheeta showta mulle pukukopin verhon raosta ja virnuili myyjien selkien takana;-)

Vilppumaan Erika said...

Ihana leikki, samantyyppisiä olemme mekin aina välillä kokeilleet, olimme melkoisen nopeita liikkeissämme ja treffikausi jäi kokematta :)

Ja taasen yksi asia lapsuuden maisemissani, jota kaipaan ja jossa on niin monta muistoa intohimoiselle lukijalle: tuo hieno, nyt vielä kunnostettukin, kirjasto!!

Nuttu said...

Olipa piristävä postaus. Hykerryttää. Ja tuo kultainen valo!

Anonymous said...

That is a beautiful library.

Sabrina said...

Oh my! What a lovely idea...I wonder if my husband would go for it.

Vilijonkka said...

Ihastuttava, mahtava, piristävä, mitä kaikkea!

Ma harrastetaan, tosin liian harvoin, treffejä. Mutta tuo ensitapaaminen kuulostaa vielä paremmalta.

Heidi said...

Hahaha, en ole ikinä ennen kommentoinut tähän blogiin, mutta nyt on pakko! Aivan mahtavan ihana idea. Mää tykkäisin kanssa tosi paljon kaikesta tommosesta hassuttelusta, mutta poikaystävän mielestä se on joskus "riehumista"... Mutta ainahan sitä voi ehdottaa!

Inka said...

Mahtava leikki! Pitää laittaa korvan taaksen, voisi tehdä hyvää täälläkin :)

Annika said...

Oi, tämä oli viikon paras juttu. Ihana.

Emma said...

Just found your blog.
The dating game post made me smile, I think that was a lovely idea.
Emma xx

Tuittu said...

Hauskankuuloinen leikki! Täytynee kokeilla joskus, mutta ei ehkä ihan vielä, kun suhde on niin tuore vielä. Kävin täällä ensi kerran. Kivoja kuvia & kertomuksia! :)

Anonymous said...

Visit http://www.dofollowarticles.com to post articles in the following categories: nonduality, starting, feline, impact, intern, buyers, equality and more...

Anonymous said...

Visit http://www.dofollowarticles.com to post articles in the following categories: invitations, fsa, geothermal, Versace, spawn, sculptures, steps and more...