Friday, February 12, 2010

sariAlan miettiä voisiko S mahdollisesti ollakin joku lumottu Intialainen prinsessa.

Sari on oikeastaan vain hurjan pitkä pätkä kangasta, joka kieputetaan ja laskostetaan ympäri, ympäri. Meillä ei ollut ihan tarpeeksi kangasta ja jouduimme vähän narraamaan. Alushame on myös paikallaan ja tuollainen pieni paita. Ohjeita etsin netistä.
Kankaat löysin kirpikseltä ja kilokangaslaarista. Kimalteiset töppöset myös kirppikseltä.

Ja arvatkaa, minäkin olisin halunnut pienenä pukeutua sariin. Ja S keksi sen ihan itsenäisesti myös! Ilahduttavaa voida totetuttaa toive, joka sattumalta on myös ollut joskus oma.


I start to think, maybe S is actually an enchanted Indian princess.

I looked info about sari in the net. We found out that it´s basically just a very long piece of fabric wrapped and folded beautifully over and over one´s body. We didn´t have quite enough, so we cheeted a little. It needs an underskirt and a small top also. We found the fabrics mostly from fleemarket. As the shiny slippers also.

As a child, i dreamed too about dressing in a sari. And S independentially found the same costume her favorite! It´s is just so nice to make a dream come true, when that same dreams used to be your own once too.

11 comments:

Isa said...

that looks like a perfect sari to me! amazing! How fun that you and S are so similar! :)

Kirjailijatar said...

Voi miten ihana sari! Minäkin halusin pienenä pukeutua sariin...voisin pukeutua vieläkin. Jotenkin se näyttää niin kauniilta kaikkien naisten päällä. Myös nuorten neitojen :) Iloista viikonloppua!

niina said...

Vau,kyllä on kaunis prinsessa ja sari! Ihan on aidonnäköinen ainakin minun silmääni:)
Ja mikset tekisi itsellesikin? Sitten voisitte olla molemmat rinsessoja ja tanssia intialaistansseja niin että rannerenkaat kilisee:)!

Hipsu said...

:) voi mikä suloinen prinsessa!

Merja said...

Siksipäs noita tyttösiä on niin mukava olla olemassa.. voi toteuttaa niitä omia vain haaveeksi jääneitä juttuja..

Minäkin puin esikoisen hienoksi tänään, heillä oli Valentine's päivän lounas luokassa. Piti pynttäytyä, ja luomiväriäkin laittaa.

Phedra said...

Itse pidän myös sareista ja nitä jokusen omistankin. Minusta näyttää myös ihna "oikein" puetulta. Sari on niin kaunis ja naisellinen vaate.

Celia said...

Ihana lumottu prinsessa!
Ja prinsessan hiusten hulmahdus.

Matroskin said...

Sain oikean sarin Intiasta. Nettiohjeet, äiti ja sukulaistäti saivat aikaan vain merkillisen mytyn kangasta ympärilläni. En tajua miten intialaisnaiset osaavat! Yritimme tuntikausia, sitten tein sarista verhot.

Liivia said...

IHANA! Ja minustakin ihan helposti tuntuu, että hän on saattanut elää intialaisen prinsessankin elämän.

Pellon pientareella said...

Sareissa on jotain lumoavaa. Hauskat nuo kuvat, ensimmäisessä S on juuri ja juuri malttanut olla paikallaan (näin sen näen), mutta seuraavissa tulee jo oma luonne esiin, pakko heilua ja tuulettaa ;).

Olina said...

Hyvin narrattu, ihan sarin näköinen sari!:)