Tuesday, March 16, 2010

äiti auttaa muutossa / mom helps with movingArvatkaa miltä näyttää 154 cm pitkä kuski vanhan mersun ratissa? Oikein söpöltä, jos ylipäätään huomaa, että ratissa on joku. Penkki on säädetty äärimmäiseen ääriasentoon.

Autoin muutossa.

Kyllä tein muutakin kuin vain kuvasin itseäni peilin kautta kuvaamassa lapsen aherrusta.


Guess what it looks like when the driver is only 5 feet 0.6 inches (154cm) and the car is a rather old mercedes? Very cute, if you actually can spot the driver behind the wheel in a first place.

I helped with moving.

I did do something else also, than just photographed myself thru the mirror photographing my child working .

16 comments:

Vilppumaan Erika said...

Aikas boheemia muuttomeininkiä. Minä tykkään :)

hannna said...

oi miten romanttista. näyttää kivalta alueelta, puutalo? niin jännittävää teille molemmille, ja muillekin teille! mun äiti lähettelee kortteja meille melkein joka viikko, V:lle ja nyt siis molemmille lapsille.

isoinpapu said...

vilppumaan erika: juu, taidetaan vähän olla sellainen boheemilan porukka :)

hannna: Puutalo! Kyllä vaan, ja paikannimikin on hyvin romanttinen. TUhat kertaa kivempi ja söpömpi kuin mun eka kämppä. Vaiks mun kämppä olikin kyllä ullanlinnassa, sentään. Tykkäsin Helsingistä. TYkkään vieläkin.

Jonna said...

Uskomatonta, että sinulla on jo niin iso lapsi, että hän muuttaa kotoa pois. Muuttopuuhat näyttää kyllä kivalta, yhden ihmiset kamppeet taitaa siirtää aika paljon helpommin kuin viisi henkisen perheen.

Laura Proust said...

Fiilis välittyy näistä. Ja se kortti-idea, miten ihana. (Tuli mieleen, että lähettäispä mullekin joku kivoja kortteja. Sitten tajusin, että äiti joskus lähettää, mutta en laske niitä. Miten rumaa! Äitien asema on joskus kovin epäkiitollinen.)

isoinpapu said...

jonna: No en meinaa itsekään uskoa. Kyllä nuo tavarat siirtyivät aika helposti, mutta täällä kotona alkoi ankara uudelleenjärjestely ja se on kyllä ollut tuhannesti työläämpää kuin tuo muutto. Huh. Mutta en valita, saadaan lisää säilytystilaa.

Laura Proust: Hieno nimi! Kieltämättä, äitejä ei aina lasketa. Mutta voi ajatella niin, että jos ei voi olla ykkönen tai edes kakkonen niin voikin olla "kallisarvoinen" tai vaikka "mittaamattoman arvokas" :)

Pellon pientareella said...

Niin suloinen teksti ja kuvat. Uskon ihan täysin, että teit ihan mahdottomasti muutakin kun vain kuvasit peilin kautta. Voi teitä ihanaisia. Sinäkin näytät ihan tytön ikäiseltä.

Katilein said...

Onnea uuteen kotiin!
Näistä kuvista ja tekstistä näkyy tekemisen meininki ja niistä tulee hyvä mieli! :)

Matroskin said...

Kateeksi käy tyttöstä, kaikki on vielä edessä, opinnot ja muu.

Liivia said...

Hän näyttää muuttavan erittäin mukavannäköiseen luukkuun.
Minä en todellakaan halua ajatellakaan vielä omani muuttoa kotoa, mutta tämä kaikki kuullostaa kuitenkin tosi kivalta. Raikkaalta.

Minna said...

Minulla on vielä yli kymmenvuotta tuohon vaiheeseen (toivottavasti). Kiva blogi sinulla. Nimimerkki: 159cm

Ilona said...

Ensimmäiseen omaan kotiin muuttaminen oli jännittävää. Ihanaa. Voi ei, siitäkin on jo melkein kahdeksan vuotta...

Hyvä muuttomeininki siellä!

Anonymous said...

You captured it so well. She looks happy.

heini said...

Vertailen täällä tuota kotia siihen luukkuun johon minä muutin nuorena ekan kerran. Voiko noin kivaa ensimmäistä kotia löytyä.

Anonymous said...

<3

Blogger said...

QUANTUM BINARY SIGNALS

Get professional trading signals delivered to your mobile phone daily.

Follow our signals today & earn up to 270% per day.