Thursday, March 04, 2010

Liisun kanssa / with Liisu

Liisu keksi, että nukketeatterin tekeminen olisi kivaa. Nimenomaan tekeminen, esittäminen ei ollut kovin kiinnostavaa. Ei haittaa, minäkin tykkään tehdä.
Oikealla, eikun tarkoitan vasemmalla oleva, etäisesti norsunnäköinen sekavuus on kaupunki. Työstämme sitä vähän lisää.
Liisun toiveesta kaupungilla seikkailevat karhu, robotti, etana, tyttö ja kissa. Kissa on karannut kuvasta jonnekin kehräilemään.

Liisu got very excited about building a puppet theatre. Acting or playing a play wasn´t that interesting, but i guess we both like the making of things so much it doesn´t matter if there is an actual play or not.
That remotely elephant looking mess at the left of the scene is supposed to be a town. We will be working with that a little more.

8 comments:

Pellon pientareella said...

Voi että. Olisin lapsena halunnut syntyä teidän perheeseen. Kyllä vaan.

barbro v said...

Mä ja. Onko adoptio jo liian myöhäistä?

eilen tänään huomenna said...

Rakentaminen on usein just se kiva juttu, on aina ollut! Siksi on sääli, kun lapset saa niin paljon valmiita leluja. Kärjistäen: Isoja ällöjä fisherprice ym juttuja, joilla pitää "vaan" leikkiä.

Vilijonkka said...

Hassua, joskus tammikuussa meilläkin rakennettiin samanlaisesta pahvista nukketeatteri, juuri tuollainen pöydälle sijoitettava. Kuopus maalasi, viritteli verhoja, piirteli kiemurakoristeita. Esityksiä perhe sai nautia vain yhden! Itse tekeminen oli jutun ydin. Siivosin esirippukomeuden eilen kaapin ylähyllylle, enkä usko lapsen enää koskaan sen perään kysyvän. Mutta minusta se on niin kaunis, etten tahdo ainakaan vielä heittää sitä pois.

Celia said...

Ihana!!!

isoinpapu said...

Pellonpientareella ja barbro v: ootte aika ihania. Mua melkein naurattaa ja ainakin hymyilyttää.

heini said...

Hauska lukea keitä kaikkia Liisu halusi kaupunkiin seikkailemaan :)

heli said...

sikahieno! meilläkin nukketeatteri tarkoittaa askarteluprojektia.