Monday, March 29, 2010

sekalaista. ylläpitää / miscellaneous. to maintain

Piano viritettiin. Ei uudestaan, vaan tämä oli viimeinen osa viritysprosessissa. Vanhus soi nyt jotakuinkin tasan sävelaskelta alempaa kuin terhakammat kumppaninsa, mutta sopii minulle hyvin. Voin kuvitella olevani oikein korkea sopraano.

Oli vieraita. Kävi virpojia muutama. Käytiin vähän sukulaisia virpomassa. On laulettu. On matkustettu. On siivottu. Siivotaan. Siivotaan. Järjestellään. Muistettu viime tingassa pienimpien hammastarkastus. On keskusteltu tärkeistä ja vähemmän tärkeistä asioista. Hoidettu asioita. Katkaistu neuloja.

Pidetty kotia yllä. Aina vaan pidetään yllä. Kyllä siitä nauttiikin, mutta ei aina jaksa riemuita samoja tiskejä, samoja pyykkejä, samoja voikkavaatteiden etsimisiä.


Minulle on tärkeää välillä lakata tekemästä niitä samoja, ja ottaa vaikka ylivalottuneita kuvia lehmuksenoksista. Pidän yllä itseäni niin. Ei siihen tarvitse mennä edes kovi kauan aikaa. Silti tärkeää. Kyllä te tiedätte. Piti vaan saada sanoa.

Ja täällä paloi komeasti. Ihan lähellä. Tällä kaupungilla on erikoinen tunnelma. Turku.

Lots of all kinds of things this weekend. Guests, Palmsunday traditions, travelling, cleaning, cleaning, organizing, cleaning, singing, remembering in a last minute, talking, braking sewing needles.
Maintaining the household. Oh, and i do enjoy it too, but sometimes all the same old laundry, dishes, finding, searching, same old, same old gets tireing.

So i need to take overexposed pictures of linden branches to maintain myself. It´s important. I know you know.

And this city has an interesting feel, karma, aura whatever. There was a big fire last night just on the corner. Turku.

7 comments:

Solveig said...

Joo, joku katko pitää aina saada arjen tunteeseen. Pieniähän ne katkot joskus ovat, mutta ihan hengissäpitäviä.

Voikkavaatteet. (nyökyttelyä) Joku vika niissä on. Aina väärässä paikassa.

Liivia said...

Hurja tuo Kakolan palo.

Minun piti eilen raivata yksi huone tyhjäksi remontin tieltä, mutta mitä teinkään. Ryhdyin taittelemaan kirjekuoria. Taittelin niitä koko päivän. Homma tuntui maailman kiinnostavimmalta, kun tiesi sillä lykkäävän sitä toista.
No minkä taakseen jättää sen...

Anonymous said...

Just näin!
Hyvä, että sanoit sen ääneen, niin minäkin muistan pitää oman hengähdystaukoni. Jos muistan. Mutta hyvä sinä, jatka samaa rataa!
t. kotiäiti minäkin

heli said...

eiks tuolla suunnilleen samassa paikassa palanut just muutama vuosi sitten? jotenkin hurja kuva.

isoinpapu said...

heli: joo, mäen toisella puolella paloi asuinrakennus, joka taisi kyllä olla tyhjillään. Mutta kakola mikä kakola.
Oli myös tosi hurja näky, en saanut tallennettua. Nelosen päättärille näkyi mäen päällä palava talon päätyfasadi ja taivaalle pärskyi jotain kekäleitä ja kipinöitä.

Rosmariini said...

puhut (taas) asiaa. hengähdystaukoja tarvitaan (esim. yhdellä kädellä kirjoitettu kommentti suosikkiblogiin imetyksen lomassa). Ja voi tätä ikuista ylläpitoa (ja lauseita, jotka alkavat:"äiti, misson mun..."

Anonymous said...

牙醫,植牙,矯正,矯正牙齒,皮膚科,痘痘,中醫,飛梭雷射,毛孔粗大,醫學美容,痘痘,seo,關鍵字行銷,自然排序,網路行銷,自然排序,關鍵字行銷seo,部落格行銷,網路行銷,seo,關鍵字行銷,自然排序,部落格行銷,網路行銷,牛舌餅婚紗台中婚紗,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,街舞,小產,雞精,性感,辣妹,雷射溶脂,雙下巴,抽脂,瘦小腹,微晶瓷,電波拉皮,淨膚雷射,清潔公司,居家清潔,牙周病,牙齒矯正,植牙,牙周病,矯正,植牙