Monday, April 26, 2010

robotit on rautaa ! / robots rule !
Liisu on onnellinen. Kirjaston robottikirjan lempirobotti, ASIMO, on nyt essussa aina mukana. Pikkurobottikin on kirjasta, en nyt muista nimeä, vaikka joku virallinen oikea nimi silläkin oli. Tämä pieni on kuulemma Liisu itse. Meillä tosiaan tykätään roboteista.
Pelkään melkein että lapsonen alkaa hyperventiloida lukiessaan robokirjaa, niin syviä ovat joka sivuiset onnenhuokaukset.

Tietokoneeni, tavoilleni uskollisesti paljolti kierrätysosista koottu rousku, ei halua enää olla ystäväni. Se kaatuilee ja on mystinen. Hiljenee välillä kuin muuri. Ääntelee toisinaan kuin joku metsän pikku pörriäinen.
On tässä vähän kirjoittelut sen takia harventuneet. Koitan kestää.


Liisu is happy. Her favorite robot, from her favorite robobook in her apron. Robots truly rule here. I´m almost worried she starts to hyperventilate while reading the robobook: so deep are her sighs of happiness and wonder in every page.

My old, more and less recycled computer, is also truly having it´s own way here. Acting not like a friend. Not like a good robot. That´s why less posts here.

21 comments:

Hipsu said...

Olet ihanan luova ♥

Kirjailijatar said...

Oikutteleva tietokone on hermoja riipivä, osanottoni. Robotti on suloinen. Meillä pienempi hyperventiloi pienempänä, kun näki nukenvaunuja paljon eräässä kaupungissa. Lapsi tutisi ja vapisi ja hyperventiloi. Ehkä naiset käyttäytyy samalla tavalla Diorilla, tosin niitä ei kanneta parkuvina kainalossa ulos...ainakaan yleensä :)

Kotilo said...

Ihana essu!! Kelpais mullekin :)

Jonna said...

Voi miten on hieno robottiessu!

noora said...

Miten hieno essu!!!Ilahduttava sattuma että postasin juurikin eilen tekemästäni Rakkausrobotti-paidasta; eräälle rakkaalle robottifanille myöskin !
Blogisi on hieno ja luovuutesi kadehdittavaa!!!!!!!!!

Unikuu said...

aivan ihanat robotit <3

niina said...

Oi vau,aivan mieletön!!

Liivia said...

Superasu!!!

Anonymous said...

Olen aina ihaillut sinua, mutta tämä essu on kyllä ihan uskomattoman huippu!!!
Anna

Anonymous said...

ihan huippuessu! Minä täällä hyperventuloin tuota katsellessa!

Laura Proust said...

Yhdyn otsikkoon! Mä haluan kans tutustua Asimoon.

himalainen said...

Aivan upia essu!!

Minusta meillä isoillakin tytöillä vois olla erilaisia essuja. Lainaan välillä pojan merirosvoessua, silloin tulee villejä ruokia.

Koita sinnitellä koneen kanssa, niin minäkin yritän.
Meillä kait kans eri koneista kootut palat riitelevät nyt keskenään, muuta selitystä en keksi, välillä suostuvat toimimaan yhdessä, toisella kerralla ei. Jos silittely auttaisi.

Vilijonkka said...

Ei Asimo osaisi auttaa tietokoneongelmissa? Tykkään Asimosta joka tapauksessa.

eilen tänään huomenna said...

Hillittömän hieno! Sinulla on kone käynnissä, uutta syntyy vauhdilla.

Parolan asema said...

Oi miten hieno, tuo on mahtava robotti-essu! Sinä osaat upeita juttuja :) Heti tuli mieleen Lontoon tiedemuseon kaupassa olleet pikkurobotit jotka osasivat ajatella ja mennä aivan itse, käyttäytyivät kuin olisivat elossa, olivat erilaisten ötökkä-elukoiden inspiroimia. Nyt tiedän jonkun joka olisi varmasti huokaillut moisesta, hitsi kun jäivät sinne..

Anonymous said...

ootas vaan kun vilautan tätä Pietarille...

Matroskin said...

Miten robotti on tehty? Hieno.

isoinpapu said...

Kaikille paljon kiitoksia kivoista kommenteista!


Matroskin: Leikkasin valkoisesta kankaasta robotin osat ja ompelin kiinni essukankaaseen. Katsoin mallia kirjan kuvasta. En edes siksakannut reunoja, jospa nuo pesukoneessa vähän pörröytyisivät sopiviksi. Musta lanka näyttää kivalta, ääriviivalta.

Tuittu said...

Asimo, siis niin kuin Asimov mutta ilman v:tä?

Nauratti kun lapsi rakastaa robottia niin paljon että hyperventiloi.

Merja said...

Hiano!!

Bohemian girl said...

Robots are an attraction over here too. I wonder why. What is the book with the robots that you have?