Tuesday, April 27, 2010

viime sunnuntaina / last sunday
Viime sunnuntaina minulla oli yllättävä hetki ihan itsekseni. Otin kuvia. Luulin että olisin nauttinut kodin hiljaisuudesta ja lukenut kirjaa tai piirrellyt tai jotain kotoisaa. Meninkin ulos.
Oli ihana ilma.

Last sunday i had a suprising moment for myself, alone. I took pictures. I thought i had stayed home, enjouyed the wonderful silence, draw a little, read. But no, i went out. The weather was just wonderful.

8 comments:

Kirjailijatar said...

Minä nautin hiljaisesta kodista, jos joskus käy niin, että käy niin, että olen yksin kotona. Se on harvinaista. Ihana tuo kolmas kuva...ulkona on kiva valokuvata. Ihan kuin olisi ulkomailla omassa kaupungissaan.

Vilppumaan Erika said...

Näyttää kivalta, hyvin käytit oma-aikasi :)

Liivia said...

Kyllä kannatti mennä, nuo kuvat ovat UPEITA! Kaksi ensimmäistä saa mut melkein hyperventiloimaan.

Rosmariini said...

Se on juuri ihanaa, kun voi itse päättää onko sisällä vai meneekö ulos. Ja kun pääsee matkaan helposti, ilman maanitteluja ja kauheaa määrää tavaraa ;-).
Kauniita kuvia!

Rosmariini said...

Ps. muistelin tässä yhtenä päivänä, että sinähän kannoit Liisua sellaisessa itsetehdyssä Thaimaalaisessa (Vietnamilaisessa?) "kantojutussa". Minkä ikäisenä kannoit? Oliko se hyvä? Tämä nyt ei ole kovin ajankohtainen vielä, kun vauva kulkee kantoliinassa tyytyväisenä - mutta pitää suunnitella tulevaisuutta.
Anteeksi, kun meni ohi aiheen...

isoinpapu said...

rosmariini: kannan liisua edelleen metsässä sillä samaisella neliöliinalla, jonka ohjeen löysin jostain netistä. olen aikeissa tehdä metsäreissuja varten isomman version, mutta lapsonen siis edelleen mahtuu siihen, viihtyy, ja kevyenä otuksena jaksan häntä leppoisasti kantamaan epätasaisessa maastossa.

Taisi olla jotain 1 1/2-vuotias kun aloitin. Siis liian iso kannettavksi edessä, ja kun en oppinut tarpeeksi nopeasti kantoliinan taaksesidontaa, niin väsäsin neliöliinan.(kauheaa kun ei muistakaan enää niin tarkkaan!)

Meillä erittäin hyvä järjestely. Voin lähettää sulle tarkempia ohjeita vaiks sähköpostiin?

Pellon pientareella said...

Oi että tykkään näistä kuvista! Ekasta varsinkin. Ulkona pääsee kauemmaksi itsestään ja näkee paremmin itsensä - suhteessa kaikkeen.

Kotilo said...

Tuo viimeinen kuva on kiehtova. Ihan niinkuin siinä olisi pienoismaisema. Blogissasi on todella kauniita kuvia muutenkin!