Thursday, May 20, 2010Pojalle ilmestyy pisamia joka päivä lisää. Tulee mieleen tähtitaivas. Perunanidun värinen iho. Loistaa pimeässä. Tukka melkein punainen, muttei ihan tarpeeksi että voisi sanoa: "sillä on punainen tukka". Kaunista.

Tytöt seikkailevat riippumatossa. Ilahduin kun kangasjemmasta löytyi pieni pala vihreitä raitoja paidaksi ja toinen raitapala housuiksi. Harvoin osaan valita osuvaa kangasta kaupasta, vahingot ja ainoat mahdollisuudet toimivat paremmin. Rennommin.
Nyt kyllä haaveilen kangasostoksista, valkoisista yöpuvuista tytöille. Ja valkoisista kesäpaidoista. Erittäin epäkäytännöllistä ja lyhytnäköistä, mutta kaunista. Ehkä tahratkin voivat olla kauniita. Pienenä niissä näkyi ihmishahmoja tai eläimen naamoja. Joskus vieläkin.


Boy A seems to get new freckles daily. His skin is white as potato sprout. Hair is almost red, but not quite enough to say : "he has got red hair." Beautiful.

Girls adventuring on a hammock. I see old sailboats and whales and sea, wind, seagulls.

I found small pieces of stripy fabrics for a summer top and short pants. It makes me happy to find use for such small scraps.
I´m dreaming of buying some white fabric to sew nightgowns and summer blouses. Something romantic and sweet for the girls. Maybe unpractical and shortsighted, but stains can be interesting and beautiful too. As a child i used to see faces and animals in them. And still sometimes do.

8 comments:

Solveig said...

Ihailen työpaikalla erään keski-ikäisen miehen pisamia. Erehsyin sanomaan ääneen ja hän punastui kauheasti. Pitäisi joskus ajatella ensin.

Teillä näyttää tosi kesäiseltä ja rennolta. Ja ihana tunika!

Kiitos viimeisestä!

heini said...

vau mikä kuva tuo ensimmäinen, asennot, rentous, kesä kaikki. ja totta tosiaan on kaunis poika teillä! pisamat on mun mieleen. suunnitelmasi kuulostaa ihanille.

Jonna said...

Pisamat on ihania, niitä kantaa monesti hymyilevät ihmiset.

scaredy-cat said...

Tuollaiset pienet pisamat vaalealla iholla ovat niin kauniita! Näyttää siltä, kuin joku olisi maalannut ohuenohuella siveltimellä posliininukelle pisamia...

Vilijonkka said...

Valkoinen nimenomaan ON käytännöllinen, sillä valkoiset voi aina upottaa kloriittiin puhdistumaan, toisin kuin värilliset vaatteet!

Minun keskimmäinen on iholtaa vastaava, voisin vaikka syödä ne hänen ihanat pisamansa ja ruusunpunaiset posket.

Liivia said...

Joku noita pisamia vielä rakastaa kovasti, muutkin kuin sinä:)

Olen unohtanut remonttihässäkässä koko riippukeinun, kerrankin olisi ollut kelejä siellä roikkua, vaan ei aikaa.

Valkoinen on ihana kesällä. Varsinkin sellaiset huviretki hirttopaikalle leffan tyyliset valkoiset.

melissa said...

oh, i love the way you write. and your son has the most beautiful skin and freckles.

Pellon pientareella said...

Poika näyttää jotenkin aateliselta, mitkä ripsetkin. Minä ostin tänään kauniin valkoisen pellavaisen tunikan kirpputorilta, uskaltaa pitää käyttää, mutta ei täällä pellon pientareella, tai se on alta aikayksikön ihan muuta kuin valkoinen.