Monday, June 21, 2010

lierihattu / sunhat


Jos vaikka tulisi helle kun hattukin on valmiina. Aika hassu hattu kyllä. Lieri lörpsähti pahan kerran, mutta nokkela lapsi ehdotti rautalankaa lieriin. Tikkausten väliin upposi pari kieppiä rautalankaa, ja nyt meillä on säädeltävä lieri.
Kyllä mua vähän naurattaa moinen.

We have the hat, just waiting for the right weather.
A bit funny hat i must admit. The brim of the hat failed complitely, but my clever kid told to use wire to fix it. We did, and now the brim is adjustable. Makes me laugh.

9 comments:

ii said...

Ihana! Olen kyllä törmännyt rautalaliereihin ihan ammattilaisenkin tekemissä hatuissa, joten ei se niin tavatonta ole :)

Liivia said...

Just hyvä! Meilläkin oli mummulassa yksi rautalankalierillinen, siitä oli aina kova kisa kuka ensiksi ehti.
Tulkoon helle!

minja said...

Hitot mä mitään itse ompelen! Saanko tilata sinulta?

Upea!

Olina said...

Ihana kangas hatussa! Tein itselleni pari kesää sitten samantyyppisen, tuli vain liian pieni. Hyvä kun muistutit, että uutta vain työn alle, jos vaikka tulisi taas se helle!

Tuittu said...

Hyvä idea tuo rautalanka!! Vähän voi varmaan lieriä tarpeen mukaan taivutellakin sen ansioista :) Toivottavasti pääsee pian käyttöön noin hieno hattu!

Kirjailijatar said...

Tuli ihan Tuulen viemää mieleen :)

Minna said...

Hieno! Ja mahtava idea lapselta.

Jonna said...

Voi, se on kaunis!

eilen tänään huomenna said...

Kadehdin lapsena ystäväni noitahattua, jossa oli liioitellun suuri lieri rautalangalla terästettynä. Ehkä seuraavassa hatussa on vielä suurempi lieri?