Monday, July 26, 2010

Kietasuhame irtotaskulla. Vähän olevinaan sellaista modernia kansallispukumeininkiä.

Sanon nyt vielä kerran: Ompeleminen saa minut tuntemaan itseni eläväksi, olevaksi. Tänään tarvitsin sellaista erityistä muistutusta itsestäni.


A wrapskirt with a separate pocket. It could be sort of a modern take on the finnish folk costume. At least the pocket.
I say this again: sewing makes me feel alive, existing. I needed a reminder today.

8 comments:

Hipsu said...

Ihana, ihana, i-h-a-n-a !

Kaylovesvintage said...

the skirt is so cute

Joola said...

Tosi ihanasti onnistuu olemaan olevinaan. Ihana. Pidän kansallispukumeiningistä. Olen ehkä aiemminkin vuodattanut, mutta harmittaa, kun en ysillä tahtonut tehdä fereesiä (kirjoitetaan miten lie) vaikka muut tytöt teki. Minusta se ei ollut kuulia, muka. Hö.
Olemassa olet, vahvasti, minullekin. Ihana Papu.

fiuletti said...

Aivan mieletöntä, että sulla on tuo ompeleminen se juttu, jolla pysyt olemisessa kiinni! Se on kauhean tärkeää. Jokaisella pitäisi olla joku sellainen asia. Mulla on hakusessa vielä. Luulen, että joku käsillä tekeminen, taide ja käsityö ovat minulle sitä. Mutta silti aina päästän niistä irti. Se on nurinkurista. Hame on ihana.

isoinpapu said...

hipsu: :)

kaylovesvintage: I had the fabric waiting for ages, nothing seemed to work out with it. And then today, suddenly it was clear that it became this skirt. Fabrics seem to have their own life sometimes.

Joola: Oi mikä feresitargedia! Olen juuri tänä kesänä etsinyt feresiohjeita netistä. Mahtava vaate. Ehkä teenkin jonkun olevinaan feresin.
Kiitos, välillä vaan ei ole niin helppo löytää itseään. Arjesta vaikka. Itse olet ihana :)

fiuletti: Ei mullekaan aina ompleminen ole ollut se erityinen juttu. Aina olen tehnyt käsillä asioita ja nauttinut, mutta selvästi eri hetkinä se tekeminen muuttuu milloin miksikin, riippuu vähän mikä tilanne milloinkin on.
Olen aika onnellinen kun tämä ompelu tulee niin helposti ja luonnostaan nyt. OIkein hyvä.

Anne said...

I love this skirt, I want the same !

Pellon pientareella said...

Nämä sun ompelukset on aina niin kauhean inspiroivia jotenkin, omintakeisia, hienoja, luovia. Tämäkin. Tuollainenhan on pakko saada, joku lyhyt, hame, ja mieluiten taskulla. Tuo kuvakin on jotenkin kiva.

Sanna said...

Hei! Juuri siksi tästä saa niin paljon iloa, kun aistii miten ompeleminen saa sinut tuntemaan itsesi eläväksi ja olevaksi. Mahtavaa!