Thursday, July 08, 2010

rauhankyyhky / the peacedove

Esikoinen pääsee armeijasta. Vuosi sitten leikkasin pitkän tukkansa, nyt suunnittelemme kotiutumisjuhlaa. On ehdotettu ninja-kekkereitä, vesisotaa, selvitymisleiri-tarjoilua. Minä tein rauhankyyhkyn.

The firstborn is coming home from the oblicatory armyservice. A year ago, i cut his long hair, now we are planning a homecoming party. The kids are planning a ninjaparty. I made a peace dove.

13 comments:

Helena said...

Hieno idea. Rauhankyyhky armeijasta kotiutuvalle. Uuden elämän alkuun. Ja aikuisuudenkin.

heli said...

mä katsoin ensin, että seuraavat kuvat oli vielä samaa kyyhkyspostausta kuin tämä, mutta liisun röyhelömekkohan niissä liihottikin. rauhankyyhkyjä ja -mekkoja.

isoinpapu said...

Mulla on rimpsukausi :)

Jonna said...

Rauhankyyhky on ihana!

minja said...

Upea idea ja hieno on lintu!

Satu said...

Oi ihmettä! Hurmaava kyyhky ja ajatus.

Kaylovesvintage said...

nice idea

tuike said...

Ihana ajatus! Meilläkin keskimmäinen kotiutuu tänään vänrikkinä. En ollenkaan käsittänyt, että se on niin erikoista ennekuin kaupungilla MIEHET onnittelivat äitiä. Kun ensimmäinen kysyi, onko meillä isot juhlat viikonloppuna en ollenkaan käsittänyt, mitä hän tarkoitti. Mies huomasi hämmennykseni ja selvensi, että kun tytär tulee siviiliin vänrikkinä. Kun seuraava onnitteli, niin jo tiesin, mistä onnitellaan :) Kai tässä on ainakin kakku leivottava, en nyt tähän hätään muutakaan keksi. vaikea naisena ymmärtää näitä armeija-asioita, varsinkin, kun on sukupolvea, joka on marssinut rauhanmarsseilla. Nekin on jo historiaa. Tuosta sinun kyyhkystä tuli rauhanmarssit mieleen.

Kirjailijatar said...

Hieno. Ja hyvä idea :)

Liivia said...

Kaunis ajatus ja toteutus, rauhankyyhkyjä ei ole koskaan liikaa.

Finn said...

A warm welcome home, i send my best wishes

Hevaalta päivää said...

Mua itkettää, koska tämä oli niin kaunis postaus.

Pellon pientareella said...

Oi, kaunista, hienoa!