Wednesday, August 11, 2010

Lapsi soittaa antaumuksella. Minä makaan lattialla ottamassa kuvaa. Näytän etanalta pasuunan kellossa.

Heräsin reippaana ja sain lapset iloisina kouluun, mutta kymmeneltä iski kaikenylittävä uupumus. Liisu oli puolestaan täynnä intoa, kaipasi seuraa, vanhat jutut olivat tylsiä, tehdään äiti jotain, temppuja! Minä näytin etanalta ilman vaskista heijastustakin.
Annoin Liisulle tussin, nostin paidan helmuksen ylös ja käskin ympyröidä jokaisen luomen selästäni. "Luomikartta!", hihkui hän innoissaan. Minulla on kohtalaisen monta luomea selässäni. Sain pötköttää pitkään mahallani sängyllä.
Väsyneen mielen äärimmäinen teko. Selkäni näyttää Joan Miron maalaukselta.


I look like a slug in that reflection in the trombones bell. I feel like a slug too. Done a lot of things.

9 comments:

Rimpsukaisa said...

Tuo oli tämän väsyneen äidin päivän piristys!Innovatiivista suorastaan.Itse tarjoan harjan ja käsken tehdä kampauksia,siinä tosin saa vain istua mutta on unettavaa kun hiuksia näprätään..Tai riuhdotaan.

violet said...

Hilpeä idea. Muistan samanlaisia keksineeni toivottoman väsyneenä kun pojat olivat aivan pieniä.
Jotakin joka salli minun vain maata naamallani.
Olisiko ollut joku että yritä koskea selän jokaiseen ihohuokoseen...

Liivia said...

Mikä idea!!!!

Hipsu said...

Voi miten mieletön idea! Sinähän suorastaan pursuat ideoita!! :)

Rosmariini said...

Huikea idea. Pistän muistiin. Ei tehoa vielä Heikkiin, vaikka väsyttääkin. Ja ilmeisesti väsy näkyy: kysyin eilen lounaalla lapsilta, että olenkos muistanut meikata tänään (niin, sitäkin voi kysyä!). Tytöt sanoivat että et, mutta Lauri kertoi heti, että on sulla jotain mustaa tossa silmien alla. ;-). Ei lähtenyt iltapesulla pois tuo meikki. Ei. Ja nyt nukkumaan! Jos jäisi vaikka tyynyyn.

heli said...

nerokasta!

mizyéna said...

Ihanat kuvakulmat <3

Jonna said...

Mahtava idea! Aion käyttää joskus. Minulla on unirytmit ihan pyllyllään, ihme ettei väsytä enempää, vaikka kukun yöt.

maijja said...

Hyvä! Hyvä! Täti painaa idean tiukasti mieleen. Toistaiseksi on toiminut, jos kysyy yhdeltä "haluaisitko piirtää sormella mun selkään" ja jos se haluaa, niin syntyy vaikutelma suuresta oikeudesta, jota sitten toisenkin on tavoiteltava. "Saanko määki piirtää? Enkö saakki määki piirtää sun selekään?" ja on hoidettava asialliset vuorot. Monta kymmentä minuuttia rauhaa. Täti makaa ja nauttii kapsuttelusta.

"Väsyneen mielen äärimmäinen teko." paras lause!