Saturday, August 28, 2010

sieniretki / mushroom hunt

Muutama päivä sitten metsässä, lammen rannalla ja meren rannalla.Kaikki sopivasti saman matkan varrella. Tykkään pienistä metsistä. Niihin ei myöskään eksy helposti.

Vanhoilta sienipaikoilta ei löytynyt vielä yhtään sientä. Ovat kuulemma myöhässä tänä vuonna kuivuuden takia. Neiti S ei malttaisi odottaa. Kantaa tylppää sieniveistä mukanaan kaikenaikaa. Varmuuden vuoksi.


A couple of days a go in the forest, by the pond and by the sea. All on the same little forest. I like small ones. Easier also not to get lost.


The mushrooms are late this year because of the drought. Miss s can´t wait. She is carring a small, blunt mushroom knife with her all the time. Just in case.

10 comments:

Hipsu said...

Voi suloinen neiti S ♥

Jonna said...

Neiti S kuullostaa kyllä valloittavalta persoonalta kirjoituksiesi perusteella.

Ja hei, suuremmat kuvat! Kivaa!

isoinpapu said...

HIpsu: Niin onkin. On mahtavaa kun lapsi on löytänyt harrastuksen, josta äitikin nauttii niin kovasti. (Kyllä metsäretkeilyä varmaan voi kutsua harrastukseksi.)

JOnna: En oikein osaa kyllä näitä isompia kuvia. Tulevat palasina, neliöinä, siis kuvani ovat kai liian isoja alunperin ja siksi eivät mahdu oikean mallisina. KOkeilen vaan.

Tuittu said...

Teidän lähellä on ihania paikkoja! Toivottavasti sieniä löytyy kuin sateella!

Liivia said...

MITÄ KUVIA! Ihania ihania.

himalainen said...

Kaunis lampi, jossa metsä. Sinä olet kaunis kauniiden metsien kuvaaja, saat kuvaan kiinni salaperäisyyden. Aina tykkään näistä niin. Teidän pienet metsät on ihania, ja tyttökin katoaa hetkeksi piiloon, voi nähdä vain aavistuksen. Ihanaa.

Meidän poika oli melkein yöllä eilen setänsä kanssa järven takana sienessä. Siellä alkaa liian iso metsä, luulevat että kuulivat karhun, onneksi oli kattilankannet mukana. Ja onneksi tulivat sitten takaisin, veneellä pimenevää järveä pitkin. Pojalla oli iso pussi kanttarelleja, voi miten ylpeä ja iloinen se oli. Minäkin olin :)

Bohemian girl said...

Blue in the nature, I think you expressed it the best.

minja said...

Mahtavat sienenmetsästyskuvat!

Minä pidän metsistä, mutten uskalla mennä syvälle, koska suuntavaistoni on onneton :D

Anonymous said...

Your photos are always so beautiful!

Kerri said...

Such beautiful, mysterious pictures x