Wednesday, September 29, 2010

housut / pants

 Iloitsen, että jaksoin väsätä Liisulle housut. Housujen ompeleminen on minulle hankalinta, ikävintä, tylsintä ja vaan vaikeinta. Enkä edes yrittänyt mitään vetoketjulistaa tai muuta hienoa. Ei onneksi edes ole vetoketjua nyt tarjolla, huh.

Mutta ollaanpas sitä nyt iloisia, kun housut valmistuivat ja sopivat vallan hyvin. Tuollainen rento peukkulenksukin tuli laitettua. Että voi näyttää reteeltä. Ja narraustakataskut: Ne ovatkin pelkät läpät!

Kuvat tänään epätarkkoja: hyppelehtiväinen lapsi.


I rejoice! I made pants! Oh, to me, sewing pants is the most difficult, unpleasant and boring thing. But here they are now:
Simple pants, high waist for jumping and somersaulting. A little loop to put one´s thum in. Looks kind of cool. Fake back pockets: only flaps.

Energetic child, blurry pictures. 

8 comments:

Anonymous said...

Reteyslenksu olisi saanut olla niissäkin sammareissa joita Äiti minulle väsäsi.
Jäihän vähän alireteiksi minun makuuni.

Liivia said...

ideaali tuo korkea vyötärö, tuollaiset pöksyt olisivat niin käytännöllisä isommillekin. jostain syystä markkinat tekevät lapsilleklin matalavyötäröisiä ja sitten paljas selkä paistaa ja muutenkin epämukavia.

Vilppumaan Erika said...

Käsittämätöntä, miten hyppelehtiväisiä lapset voi joskus olla :D Korkeavyötäröisyys kiinnitti munkin huomion, oikein hyvä! Mikä niissä housuissa muuten onkin, tuntuu itselläkin joka kerta yhtä mystiseltä, kun tarttuu housuntekoon..

isoinpapu said...

Piilomaja: Reteet housut: kunnon housut. Mäkin tarvitsisin parit lenksut omiin housuihin.

Liivia: Joo, leikkimiseen on korkea vyötärö paras. Noissa housuissa meni kaikki aika nappiin koon puolesta: lapsi ei myöskään kokoajan nyhdä pöksyjään ylöspäin, niinkuin normaalisti. Nämä pysyvät just.

Vilppumaan Erika: Mä kyllä vähän yllytinkin hyppimään kun oli niin herkullinen lehtikasa:)
Mä ihailen sitä pelotonta visionääriä, joka on keksinyt housut. Ommellut ekan parin ja hihkunut innosta kun se kaikki avaruudellinen ajattelu meni oikein. Jee!

Solveig said...

Housut on vaikeita. Paitsi pyjamahousut. Pitäisikin tehdä sellaisia nyt.

Nauroin ponitukalle. Meidän kuopuksella on justiinsa samanlainen. Tähyilee sieltä alta.

Karin van D. said...

Those are some lovely cute trousers!

Finn said...

beautiful pictures, not blurry at all :)
and lovely pants!

heini said...

Mageet housut.