Saturday, September 04, 2010

pieniä, välttämättömiä 2 / small, essential 2

Kesti hämmentävän kauan ennekuin tajusin ranteenlämmittimien tärkeyden. Onneksi vihdoin tajusin, koska elämä on erilaista näiden kanssa. Ulkona, sisällä, autossa.
Puolisonikin on nyt onnellisempi mies kun hänellä on ranteenlämmittimet.
Erittäin lämpimästi suosittelen.

I took a long time for me to understand the importance of wristwarmers, but i´m glad i did eventually see the light. Oh, life is different with warm wrists. Also my husband became a happier man after i made him a pair.
I warmly recommend.

15 comments:

Liivia said...

Hauskan näköistä! Lämmitinmetsä:)

Joo tärkeät ovat. En voi kuvitella enää elämää ilman moisia. Miehelle en olekaan vielä tehnyt. Tarviskohan se? Eipä ole tullut edes mieleen...lapselle olen jo lupaillut pari vuotta, nekin tekemättä. Hänen toivomat mustavaaleanpunaiset langatkin odottavat.

isoinpapu said...

Liivia: Mulle tulee mieleen tuosta yläkuvasta Giorgio Morandin astelmat.

Mies ilahtui kamalasti lämmittimistä, jotka annoin viime talvena. Hänellä on erityisen palelevaiset kädet, ja lämmittimet ovat auttaneet tosi paljon. Myöskin autoillessa kuulemma pelastavat päivän.

Liisu saa siniset lämmittimet. Pikkulapsen käsi ( tai ainakin tämän lapsosen) on tosiaan ihan tassu; erilaiset suhteet, lämmitinkin näyttää hassulta.

mizyéna said...

Lämmitinmetsä :D

Mä käytän näitä talvella sisälläkin koneella istuessa, kun meillä on vähän koleaa.

Niina said...

Ihania pötkylöitä:) Minullakin täällä lämmittimiä kasa pöydällä,kudottuja tosin. Lapselle teen ihan kunnon tumput,ja mies ei kuulemma halua mitään "dingo-hanskoja" niin kuin hän näitä nimittää:)

Jokke said...

Minäkin katsoin ensin että siinä on metsä tekeillä :)

Rimpsukaisa said...

Eilen tein ensimmäiset kun jännetupintulehduksen diagnosoin ärhäköityvän taas.Tuntuu ja näyttää mukavilta,hiukan hankalat ruokaa laittaessa,peppuja pestessä kun koko ajan kädet märkänä mutta eiköhän näihin totu.

eilen tänään huomenna said...

Olen ilmeisesti ollut samassa jälkijunassa kanssasi! 2/3 hihasenikin ovat saaneet syksyisen talvilisän ranteenlämmittimien katuua. Omiini en tosin ole tehnyt peukalokoloa.

Mimmi said...

Sama juttu, tosin en ole vielä saanut itse yksiäkään valmiiksi, toisten tekemät ovat olleet niin ihania, etten ole kovasti lisää tarvinnut. Miehelle on kylläkin puikoilla pari synttärilahjaksi, hän odottaa niitä jo kovasti. Nyt voin siis kertoa hänelle, ettei hän suinkaan ole ainoa niitä käyttävä mies tässä maassa. Hauska lämmitinmetsä tosiaan, ihanan syksyiset värit.

isoinpapu said...

Mizyena: Kun tulee ikävä oikeaa metsää ka onkin jumisa kotona: lämppärimetsä!

Niina: Dingohanskat! Mua naurattaa.
OIkeasti, nuo ovat mun mielestä miehekkäät. TUlee mieleen kaikenmaailman karskit jäämeren kalastajat ja ikimetsien samoilijat.

JOkke: Olisikin mahtavaa olla metsäntekijä!

Rimpsukaisa: Toivottavasti pysyy tulehdus loitolla. Inha vaiva.

eilen tänään huomenna: Mulla on joku peukkuosa-pakkomielle. Aina ajattelen, että nytpä teenkin peukuttoman, mutta en ole yhtäkään paria jättänyt ilman peukkua. Hassua.

Mimmi: Mun mielestä nuo on miehen kädessä ihan hirmu puoleensavetävän näköiset. Kai nuo aiemmin mainitut säänpieksemät kalastajat kummittelevat mielessäni, mutta mun mielestä tuommoiset kynsikkäät on alunperin miehen asuste.
Mutta joo, ei ole ainoa :)

scaredy-cat said...

Luulin ensin, että olet värkännyt puita.

Piti kommentoida sitä siniraidallista mekkoa, jonka olit tehnyt S:lle (?) joskus kesällä. Se ON maailman kaunein mekko! Ja ihailen kovasti, miten yksinkertaisella asialla olet saanut aikaan niin huikean hienon vaatteen. Ja ylipäänsä ihailen sitä, miten usein teet jotain näennäisen yksinkertaista, ilmeisesti melko suunnittelematta, ja saat aikaan jotain hienonhienoa. Olet idolini.

Merja said...

Mahtavasti seisovat rivissä, mullakin tuli puunrungot mieleen. Ja miten sää ehdit, kysyn vaan??

Vilppumaan Erika said...

Upee lämppärimetsä. Me emme (ainakaan vielä) autoile mutta akustisilla keikoilla mies saattaisi tarvita moisia. Taidanpa kysäistä, alanko heti tekemään :) Omat jo kovassa syyskäytössä.

Bohemian girl said...

Oh, they are so beautiful, sculptury, I only sigh. You know, they remind me of this artist, he belongs to art brut rank.
http://bohemiagirl.blogspot.com/2008/08/psycho-test-ii.html

Kirjailijatar said...

Minustakin se oli heti metsän näköinen. Sellainen ihana satumetsä,johon haluaisi mennä kulkemaan sekaan.

Minulla on nyt lämmittimet, koska ihana Hanna lähetti ja härpäkkeet, jotka sain Lissulta. Mitä minulla siis olisi ilman blogiystäviä?

joko said...

meillä on huomattu kanssa lämmittimien ihanuus.

aivan ihana tuo alempi kuva!